Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emlekezetes szexualis elmenyetek volt?
Csillag.
esti kötelező fürdés.
Átment rajtam egy egész horda, mázsa alatt egyik sem volt.
elég emlékezetes volt.
Több is volt. :) Utólag visszagondolva nagyon vicces némelyik.
- első barátom vitorlás oktató volt, vele jutottam el az adriára párszor. Az orrkabin volt mindig az övé, két emlékezetes élményem is köt oda: egyik alkalommal éppen orális ápolásban részesítettem, amikor szó nélkül benyitott a csapat főnökasszonya, "ja ti itt vagytok?" megjegyzéssel halál nyugodtan kinyitotta a szekrényt, kivett egy törölközőt vagy mit, majd kiment és szépen becsukta maga mögött az ajtót. mindezt a fejemtől és a pasim farkától kb 40 cm-re. A másik, szintén ez a kabin, szeretkezünk, lovaglópóz. Irtó meleg volt, a kabin alacsony, úgyhogy a tetőablakot kinyitottuk, és egy kukoricakonzervvel támasztottuk ki. Pontosan emlékszem, a fejem éppencsak elfért a kitámasztott ablak alatt - azt nem tudom, a többiek mennyit láttak-hallottak belőlünk.
- Egy határ menti faluban dolgoztam akkoriban, tél volt, koraeste, tök sötét, hideg, havas idő. Kocsiban szex, közben egyszerre látunk szembejönni egy zseblámpát - határőrök ellenőrizték, mit keres egy autó a szántóföld szélén. Exem gyorsan előremászott, ölébe kanyarított egy pulcsit, és fapofával váltott pár szót a határőrrel ("minden ok?" "aha" "vadásztok?" "aha" "akkor rendben". Jó fej volt, nem világított be a kocsiba. :) :)
- Szintén ővele történt meg életem egyetlen olyan élménye, hogy mindketten szó szerint reszkettünk a vágytól, amikor annyira kívánod a másikat, úgy remeg a kezed, nem bírod kigombolni a gombokat. Így utólag leírva, olyan giccsesnek tűnik, de tényleg az történt, hogy nem jutottunk el az ágyig, hanem előtte 2 méterrel lerogytunk a parkettára, téptük-ráncigáltuk egymásról a ruhát, és ott szeretkeztünk.
- Másik alkalommal, szintén télen, csak elugrottunk az irodából szintén ki a szántóföld mellé egy - mi úgy hívtuk - "életmentő kefélésre", amikor az ember szigorúan csak a nemi szerveket teszi szabaddá a ruhából, és az a pár másodperc tökéletesen elég a teljes izgalmi állapot elérésére.
- Szintén vele, szintén villámdugás volt: közös főnökünkkel mentünk megnézni egy ismerős tehenészetet, és amíg a nagyfőnök az ottani fejessel beszélgetett az udvaron, mi a mögötte 10 méterre levő szénapajtában "néztünk körül". Lebukási veszély maximális. :)
- Másik exemmel hármasban voltunk a legjobb cimborájával, azok jó bulik voltak, tóparton, meg a cimboránál otthon, néha felvettük videóra (micsoda poén, máig megvan a VHS kazetta, kár hogy már le sem tudom játszani semmin...)
- Vele szexeltem egy ügyvédi irodákkal teli társasház lépcsőházában, a postaládáknak támaszkodva, mai napig érzem az arcomnak nyomódó hideg fémet. :)
- legjobb barátnőmmel egy egyetemi bulit követő józanodó zuhanyozás közben/után csókolóztunk, majd pár nappal később egy villányi bortúrával összekötött buszos tanulmányúton a buszban kotorásztunk egymás bugyijában. :) Vele voltam másik irányú hármas partiban is, azaz két lány egy fiú felállásban.
Egész jó dolog visszaidézni. :)
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!