Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt tinédzserkori szexuális élményetek?
Így visszagondolva, volt 1 lány barátom akivel 8 évet osztálytársak voltunk, és az akkori érettségünkhöz képest elég durva dolgokat csináltunk. :D
Nem jártunk, nem voltunk egymásba esve, csak elvoltunk egymással. :D Felmentem egyik nap hozzá, mert szülei nem voltak otthon, aztán csak beszélgettünk, utána átment tapiba a dolog. :D Újdonság volt nagyon a dolog még akkor, visszagondolva olyan bénák voltunk :DDD aztán rólam alsó dolgok le is kerültek, lányon is már csak bugyi volt meg melltartó, úgy bugyiba meg rám ült és ott vonaglott, meg dörszölte magát :D aztán elég szerencsétlenül picit benyomtam neki az ujjam, valamit kezdjek ott, de hát még félig se volt benne az ujjam, féltük nehogy átszakítsa a szűzhártyát az ujjam :DDD azóta rájöttünk már ezerszer hogy ujjazástól még nem szakadhat el, nincs olyan hosszú ujjam :D végül csak addig jutottunk hogy kimentünk a fürdőbe, nagyon alaposan megmosta magának a lány és párszor belenyaltam a punciába, de hát elég éretlen voltam XDD
Még mielőtt jönnének a "URISTEN KAMU TAKA MÁR" meg "huzzá innen te pedofil" meg "szakaggyá szét te kamu kanos", egyáltalán nem kamu a sztori, vannak haverjaim, durvábbak történtek.
3
Akkor a válasz: volt.
Ezzel mire mész?
Érdekel engem is.:)
Nem volt, nagyon szeretném, hogy legyen de tuti nincs rá vevő :/
14/L
Nekem volt mindig is szerettem a orvosos játékokat, majd az első védőnői vizsgálatnál a középsuliban ez volt:
Hát nem valami nagy, de nézd Juli, hozz gyorsan egy zsepit, ennek a kölöknek valami folyik a fa...kából, és tiszta olyan lett a köppenyem.
Egy egészséges adag kifolyt az biztos.
A julikát pár évre rá sikerült meghódítani is, emlékezett rám, azt mondta, sokat nevettek ezen az eseten.
Utána megadtam neki a kegyelemdöfést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!