Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen szexuális élményetek volt már pisivel? Mást is annyira izgat ez a dolog mint engem vagy velem van a baj?
Lassan 2-3 éve már, hogy iszonyúan izgat a dolog és erre csak rátett egy lapáttal az amikor részese lettem eg ilyen intim együttlétnek. Azóta nem nagyon tudok másra gondolni és szeretném tudni azon paroknak vagy egyéneknek a tapasztalatait, tanácsait akik szintén így éreznek és akár mindennapjaik részét is képezi a pisiszex. Vagy csak a pisi erotikus használata (vagy perverz - érzésem szerint Úgyis az vagyok). Köszönöm. Aki nem meri vállalni nyugodtan írja meg privátban, megértek Mindenkit ezzel kapcsolatban.
26/Pasi
Mi rendszeresen űzzük, de nem nagyon gyakran - amikor kedvünk szottyan.
Nagyon finom, ha előtte sok gyümölcslevet isztok!
uhh igen ez biztos nagyon izgi engem meg dughatnál úgy
18 L
Korábban egy lány lovagló pózban az ölembe pisiltettem rendszeresen.
Iszonyatosan izgat engem is
Illetve volt olyan, amikor ő kérte, hogy benne pisiljek én. Ez neki semmi élményt nem adott
Illetve kértem, hogy pisiljen a számba.
Hát, nem volt jó íze. Így ez egy alkalomnál elakadt...
39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!