Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek milyen szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen szexuális élményetek volt már pisivel? Mást is annyira izgat ez a dolog mint engem vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés

Lassan 2-3 éve már, hogy iszonyúan izgat a dolog és erre csak rátett egy lapáttal az amikor részese lettem eg ilyen intim együttlétnek. Azóta nem nagyon tudok másra gondolni és szeretném tudni azon paroknak vagy egyéneknek a tapasztalatait, tanácsait akik szintén így éreznek és akár mindennapjaik részét is képezi a pisiszex. Vagy csak a pisi erotikus használata (vagy perverz - érzésem szerint Úgyis az vagyok). Köszönöm. Aki nem meri vállalni nyugodtan írja meg privátban, megértek Mindenkit ezzel kapcsolatban.

26/Pasi

2016. nov. 24. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi rendszeresen űzzük, de nem nagyon gyakran - amikor kedvünk szottyan.

Nagyon finom, ha előtte sok gyümölcslevet isztok!

2016. nov. 24. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :) kort és nemet legyetek oly szívesek hozzáfűzni. Nem kötelező csak könnyíti a tájékozódást :)
2016. nov. 24. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, és szerintem nincs veled baj. Nem biztos, hogy én kipróbálnám, de fejben elképzelve elég izgatóan hangzik. 20/L
2016. nov. 24. 22:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Az ilyen hozzászólásokért érdemes visszaolvasni az embernek a saját kérdéseit. :)
2016. nov. 25. 15:33
 5/9 kimike678 válasza:
65%

uhh igen ez biztos nagyon izgi engem meg dughatnál úgy

18 L

2016. nov. 26. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Korábban egy lány lovagló pózban az ölembe pisiltettem rendszeresen.

Iszonyatosan izgat engem is

Illetve volt olyan, amikor ő kérte, hogy benne pisiljek én. Ez neki semmi élményt nem adott

Illetve kértem, hogy pisiljen a számba.

Hát, nem volt jó íze. Így ez egy alkalomnál elakadt...

39f

2016. nov. 26. 17:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Na! Csak, mert nekem is belepisilős élményem volt, csak azért lepődtem meg :) Bár nálam nagyon is érezte és élvezte a dolgot
2016. nov. 26. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, aki eszméletlenül perverz volt. Egyszer ő állt elő azzal amikor fürödtünk, hogy pisiljem le. Én meg voltam olyan jó és megtettem. Aztán cseréltünk... Nem élveztem el, de nagyon izgi volt, később sokszor visszatapsoltuk. Közelebb kerültünk egymáshoz.
2016. nov. 26. 17:35
 9/9 zoli_8181 válasza:
Sziasztok. Baratnömmel rendszeresen csinaljuk. Miközben nyalom a puncijat telepisili a szamat. Nagyon jo! Erdemes kiprobalni.
2016. nov. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!