Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz olyan nő, aki elfogadja a lábfétisemet?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 09:10
11/22 anonim válasza:
Ha csak nézi, vagy masszírozza, akkor okés. De amint elkezdi szagolgatni, meg nyaldosni, onnantól nekem ez aberrációnak minősül.
12/22 A kérdező kommentje:
Hogy itt mennyi beszűkült agyú idióta van...menjetek, azt' akkor folytassátok az anált, az normális dolog....
2017. jan. 13. 10:23
13/22 anonim válasza:
Én elgondolkodnék, hogy ha rajtam kívül senkinek se tetszik, akkor talán nem a világgal, hanem velem van a probléma. De ha ennyire nem bírod elfogadni, hogy a többség nem preferálja, akkor nem értem miért kérdezted meg.
14/22 anonim válasza:
Mit nem fogadnak el a nok, kerdezo? Mit szeretnel csinalni?
15/22 anonim válasza:
Én elfogadnám abban az esetben, ha a szexuális életünk nem csak erre korlátozódna.
16/22 anonim válasza:
R. Barbara egyik ismim szereti a lábakat szóval van esély. tudja a dolgát mivel lehet egy férfit levenni a lábáról.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm Zod1ac nevű felhasználó levelét, amelyben az állt, hogy egy aberrált, beteg f*** vagyok. Megtisztelsz, barátom! Neked is hasonló jókat!
2017. jan. 13. 12:41
19/22 A kérdező kommentje:
Igen, de különbséget kell tenni lábszag és lábszag között. Egy ,,laikusnak" hiába magyarázom ezt, csípőből aberráltnak fog nevezni...
2017. jan. 13. 13:03
20/22 A kérdező kommentje:
Amúgy ha hiszitek, ha nem, kb. minden 3. férfi rajong a női lábak iránt. Akkor most ezen az alapon szinte mindenki beteg? De most komolyan! Az análszex mivel normálisabb, hm?
2017. jan. 13. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!