Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mi jó abba h kinyaltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi jó abba h kinyaltok egy lányt?

Figyelt kérdés
Úgy értem h nem tartjátok undorítónak? Mert végűlis ott pisil...stb... nektek mi jó benne? azt még elhiszem h a csajnak jó de nektek mi jó benne? nem undorodtok ettől?

2017. jan. 12. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Semmi, én nem is nyalom ki őket.
2017. jan. 12. 20:22
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt nem önzőek.

Másrészt izgatja őket.

Harmadrészt téged valószinüleg senki sem fog kinyalni, szóval ne érdekeljen.

Szia

2017. jan. 12. 22:54
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! 6: Már bocs de honnan a faszból gondolod h igénytelen vagyok, ez csak egy szimpla kérdés volt!!

10:18vagyok és annyi az egész h undorodom az orális szextől

12:Mert te aztán tudod h engem senki se fog kinyalni!! Miért zavar az téged ha ez engem érdekel?

Normálisan kérdeztem és normális válaszokat is szeretnék kapni, és nem azt olvasni h elhordtok mindenféle igénytelennek miközbe azt se tudjátok h kivagyok vagy h milyen!!

2017. jan. 12. 23:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális válaszokat szeretnél, akkor talán te is vedd a fáradságot, hogy kiírod a "h betű után az "ogy"-t is, annyira nem fárasztó.

Ez mégsem a Messenger, amit nyomogatsz egész nap.

"honnan a faszból gondolod h igénytelen vagyok"?

Kell a válasz is, vagy elég ha ezt bemásoltam?

Az eredeti kérdésre válaszolva: én azért csinálom, mert ezzel örömet szerzek a partneremnek, és jó nézni, érezni, ahogy élvezi.

2017. jan. 13. 06:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mi jó abba h kinyaltok egy lányt?"

Az öröm szerzése a partnernek!

Te még életedben nem éreztél igazi vonzalmat a kérdésedből és a reakcióidból ítélve :(

Ha majd egyszer az életben szeretni fogod azt a lányt aki letolja a bugyiját akkor még a fenekét is ki fogod nyalni neki (papír helyett) ha ez neki örömet okoz!

Amíg a felszínnel törődsz addig neked nincs semmilyen érzelmi kötődésed, te csak szexuális segédeszköznek tekinted a partnered :(

2017. jan. 13. 06:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én még a csajom seggét is kinyalom ha beindulok :D
2017. jan. 13. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
ahogy azt már vagy 20-an írták örömszerzés nem is ecsetelem + rendkívül szeretem a páromat, minden testrészével együtt :)
2017. jan. 15. 12:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

ja,ott pisil és?

ha neked nem jó ne csináld.

Elképzelni sem tudom ez hogy lehet undoritó.

2017. jan. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!