Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi csajok! Milyen érzés nektek, ha kinyaltok egy másik lányt?
Nagyon ki szeretném próbálni, milyen lenne kinyalni valakit. Nagyon izgat a dolog, de kicsit tartok is tőle. Normális válaszokat, ha lehet. :)
19/L
Jó ,izgató.Szeretem ha a partner élvezi a nyelvem játékát .Ha finom és borotvált nem tudok betelni vele.Mindent szeretek benne ,az ízét ,ha jó nedves ....mindent!
20L/L
Nagyon izgató. Én személy szerint sokkal jobban szeretek orálisan kényeztetni, mint amennyire azt szeretem, hogy engem nyalnak. Az, hogy milyen érzés, szinte leírhatatlan.
Boldog vagyok, de közben izgatott, kíváncsi (kíváncsi, hogy vajon hogyan szereti a legjobban), és persze odaadó. A lány mozdulatait és apró rezzenéseiért élek és persze a nyögései zene füleimnek.
Csak ajánlani tudom, hogy egyszer próbáljátok ki, garantáltan egy új és nagyszerű élmény lesz az első és a sokadik alkalommal is. :)
Ha bármi kérdés van, privátban megrohamozhattok.
19/L/L
Én már próbáltam. Jó volt,de nem tudtam teljes mértékben kiélvezni.... Jó lenne újra átélni :)
25n
én is nagyon ki szeretném próbálni, borzasztó kíváncsi vagyok! :)
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!