Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett elvárás ennyire az anális szex?
Nem ez miatt ment tönkre.
Hanem az miatt, mert te nem mentél bele a dologba.
Ne mást hibáztass, mikor te vagy a hibás :)
Régen tudod maximum miért nem volt elvárás? Mert az emberek nem ismerték azt a fogalmat? Akár a 80-as években, akár az 50-es években, akár a 20-as években pl.
Nem ismerték azt a fogalmat, hogy seggbe dugni a másikat. Ezért nem akarták. Ha elmagyaráztad volna akkoriban is minden férfinak, hogy ez a dolog mit jelent és milyen érzés, akkor abban a korban is ugyanannyi férfi akarta volna csinálni, mint manapság.
Én sem akarom, de megértem azokat akik igen. (Azt viszont nem, hogy ez legyen egy kapcsolat vége. De ezt már egyéne válogatja.)
7:
Ez így van!
De nem erről beszéltem. Hanem hogy a szexuálisan prűd Európában és Észak-Amerikában és úgy általában a keresztény-európai kultúrkörben az utóbbi évszázadokban nem volt divat ezekről a dolgokról beszélni.
És pont ezt mondom, hogy bármilyen más civilizációt megnézünk szélesebb perspektívában, az análszex ott volt mindenhol ugyanúgy, ahol a szexualitáshoz sok évszázadon át nyitottan álltak hozzá. (Talán majd ilyen lesz Európa is a következő évszázadokban.) Ókori görög, ókori római kultúra, indiai (káma-szutra), japán, stb-stb.
8:
A szexben általában a férfi a behatoló és a nő a befogadó fél. Az orális vagy vaginális szexnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!