Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lábfétis mennyire gyakori?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábfétis mennyire gyakori? Mondjuk 10 emberből hány ember lábfétises?

Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 21:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9: köszi, ennél jobban szerintem senki sem írhatta volna le. És igen, ettől én is a falon vagyok, hogy az orál meg az anál teljesen elfogadott a társadalomban, míg a lábak azok "úristen, de gáz". Egyébként meg a mellről csak annyit: a mell a gyermek táplálás szempontjából fontos a nőknél, nem azért hogy fogdossák őket...
2017. jan. 12. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Halihó. Én bárki előt felvállalom hogy lábfétisem van :D És ez a titka igazából. Sok pasi csak szerencsétlenkedik... én nem! Ismerkedésnél, beszélgetésnél is simán "kinyilvánítom" hogy lábfétisem van, megdicsérem a lányok lábát, stb, és tetszik nekik :) Semmi negatív visszajelzést nem tapasztalok. Max nagyon ritkán, szellemileg nagyon limitált lányoknál. Szerintem sok lábfétises pasi van. Mondjuk 10-ből olyan 3-4 nek szerintem simán van lábfétise. Max nem olyan szinten mint nekem, hogy egy szép láb kb olyan hatást kelt bennem mint egy fullos mell vagy popsi :D
2017. jan. 14. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:
3.,5.vagyok.Nekem semmi bajom a lábfétissel. Magam ugyan nem izgulok rá, de volt ilyen párom, és megértettük egymást, ez nem jelentett problémát.
2017. jan. 14. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!