Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire igaz, hogy részeg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy részeg ember igazat mond? Vagy lehet, hogy valaki azért mondd olyan dolgokat, hogy ágyba vihessen?

Figyelt kérdés
(Bocsi, nem tudtam milyen kategóriába írhatnám ezt a kérdést.)

2016. dec. 27. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég részeg, fogalma sincs mit mond. Ne adj arra, amit részegen mond.
2016. dec. 27. 20:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy vamilyen szinten magánál volt..
2016. dec. 27. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem totál hülyeség az, hogy a részeg ember őszinte. Én inkább azt mondanám, hogy a részeg embert az ösztönei hajtják. Simán lehet, hogy csak azért mondott bizonyos dolgokat, hogy ágyba vigyen, sokkal jobban felerősödik ilyenkor a szexuális vágy, mert kevesebb a gátlás.
2016. dec. 27. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
nem teljesen igaz, mondjuk én részegen eléggé őszinte vagyok..:D
2016. dec. 27. 20:32
 5/8 Krukutyán Levente ***** válasza:
Pedig általában (nem feltétlen minden embernél és minden esetben) igaz. Feloldja a gátlásokat és félelmeket. Kimondja az ember azt amit akar, mert nem fél annyira vagy semennyire a következményektől. Sokszor ezért is lesz az ember kanosabb/kancásabb, mert nem fogja vissza magát.
2016. dec. 27. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Oltári nagy butaság, hogy aki részeg, az igazat mond.

A részeg ember felszabadultabb, könnyebben megnyílik, és ennek következtében tényleg hajamosabb elmondani olyasmiket, amiket amúgy nem mondana el. Innen ez a tévhit, hogy a részeg mindig igazat mond.

Az igazság az, hogy a részeg ugyanúgy hazudhat, mint a józan, sőt! Részegen még könnyebb hazudni, mint józanul.

2016. dec. 27. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

"Feloldja a gátlásokat és félelmeket. Kimondja az ember azt amit akar, mert nem fél annyira vagy semennyire a következményektől."

Pont ezért lesz hajlamosabb lódítani is.

2016. dec. 27. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyes. Sokszor oltári baromságokat mondok részegen, amiket másnap még messziről se vállalnék fel. De persze lehet őszinte is. Ahogy a helyzet hozza...
2016. dec. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!