Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lábfétis mennyire gyakori? Mondjuk 10 emberből hány ember lábfétises?
Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 21:16
2/13 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam hogy elég sok, de azért nem hinném hogy csak egy 0,5 százaléknyi rész ne lenne az... de am érdekes, közösség előtt senki nem meri felvállalni, mert pl. facebookon (vagy akármelyik közösségi oldalon) semmi lábfétissel kapcsolatos poszt sincs sosem, míg melles meg popsis posztokból ezerszámra vannak...
2017. jan. 11. 21:21
3/13 anonim válasza:
Gyk 10-ből 8. Életben 10-ből 0.03.
4/13 anonim válasza:
Nekem van egy enyhe. De semmi gusztustalanság.
5/13 anonim válasza:
3. Vagyok. Miért 0?. Saját reprezentatatív felmérésen alapuló számokat írtam.
6/13 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem én értékeltelek le. Van igazság abban amit mondtál, mert tényleg a való életben akikkel találkozol az utcán nem igen találkozol ilyen emberekkel... viszont itt meg van rá a lehetőség, hogy lábfétisesek szégyenkezés nélkül tudjanak beszélni erről a szexualitásról...
2017. jan. 11. 21:37
7/13 anonim válasza:
Én imádom a lábakat! És az hülyeség hogy csak kevés ember szereti! Egy igazi férfi szereti a lábakat is! És érdekes hogy a legtöbb lány azt szokta írni hogy ő biztos nem csinálná a pasijának lábbal stb. Nekem eddig mindegyik barátnőm és szexpartnerem benne volt és még tetszett is nekik!
8/13 anonim válasza:
Először a fogalmakat kellene magadba tisztáznod. Ha valakinek tetszik egy formás női láb az miért fétis?
Mert szerintem egy normális férfinak igenis tetszenek a női lábak. Meg a többi része is. Persze te hívhatod bár minek is.
9/13 anonim válasza:
Nem annyi, mint itt, a gyk-n tűnik, de több, mint az átlagember hiszi. A legtöbben azt hiszik, hogy ez valami különlegesen ritka perverzió. Szeretnék kicsit rendet tenni ezen a téren: a lábfetisisztának olyan a láb, mint bárki másnak a mell. Pontosan azt a szerepet tölti be, ugyanúgy azt nézi meg először, ahhoz vonzódik, arról fantáziál, szeretné nyalogatni, csókolgatni, kiverni rá, arról álmodozik, hogy taposnak rajta. Ezt a társadalom nagyrésze (legalábbis Mo.-n és egyéb prűd helyeken) elítéli, mivel nem érti. Hogyhogy a láb, mikor azon járunk? Nos úgy, hogy egyrészt takart testrész, mint a mell, ezért izgi lesz; másrészt úgy, hogy feromonokat bocsát ki; harmadrészt, egyszerűen izgató a formája, és sok pasinak van olyan gyerekkori bevésődése, hogy izgatja, ha talpat lát, vagy ha rátaposnak, vagy ha azt látja, hogy egy nő tapos valamin. Most, hogy ezeket mind tudomásul vettük, el lehetne kezdeni elfogadni, hogy vannak emberek, akik ehhez vonzódnak, úgy, hogy NEM TEHETNEK RÓLA, és az, hogy a többségi társadalom ezt ennyire megveti, és a lányok is valami rettenetes dolognak tartják, olyan frusztrációt okoz, amit egy kívülálló el sem tud képzelni. Persze könnyű megvetni valamit, ezt tudjuk. Megérteni már sokkal nehezebb. De hogyan is tudná megérteni valaki, hogy milyen az, amikor nyáron egy lábfetisisztát minden irányból ezer inger ér, és az abszolút kielégülést jelenthetné számára, ha egy lány odaadná neki a lábfejeit, ami neki semmibe nem kerülne, de ez SOHASE valósítható meg. Ez kb. olyan, mintha a nők folyton meztelen mellekkel járkálnának, de tilos lenne hozzájuk érni, vagy akár szóbahozni. Vagy akárhol szóbahozni. Ha pedig mégis szóba kerül, akkor is max. úgy lehet beszélni róla, hogy előre bocsánatot kell kérned a saját létezésedért, mert tudod, hogy senki nem fog ebben a kérdésben melléd állni, mindig lesz olyan a társaságban, aki szerint ez valami megvetendő dolog, és a többiek is őt támogatják majd. Hát, ilyen érzés láfetisisztának lenni. És a f**om tele van a gyk képmutató, prűd íróközönségével, akiknek semmi baja nincs a seggnyalással, és egyéb fincsiségekkel, de a láb az "ÚRISTENALÁBÁTAKARJANYALNIATYAÚRISTNHÍVJÁTOKASPANYOLINKVIZÍCIÓTHOGYKIHAJTSABELŐLEAZÖRDÖGÖT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444!". Szánalmas. Ezt művelte az országgal a 40 évnyi államszocializmus. Ausztriában állítólag van olyan egészen kis falu, aminek saját foot fetish klubja van. Ott az emberek tudják, hogy a vágyakat érdemes felvállalni, mert egyrészt senkinek nem lesz baja belőle, másrészt egészségesebb pszichéhez vezet.
10/13 anonim válasza:
Statisztikák kimutatták, hogy az emberiségnek a 30,5%-a lábfetises, 80%-ának van valami más perverziója. Szóval 10-ből 3,5 db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!