Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarja abarátnőm hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja abarátnőm hogy csunyán beszéljek hozzá sexközben?

Figyelt kérdés

Azt akarja hogy nevezzem:büdös mocskos kis fh@szszopó qhurvának. Kis ribbancomnak.meg hasonlók.ez nekem nehezemre esik mert szeretem és akit szetek azt nem sértegetem. Szeretném jobban megérteni mi lehet a háttérben.

Ő azt mondja hogy csak izgatja.

2017. jan. 9. 22:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy statisztikai felmérés szerint minden 5. Nőt fizikailak, vagy lelkileg bántalmaznak. Szegények, gondolod. Aztán hazamész és este az ágyban arra kér a csajod, hogy kötözd meg és erőteljes Ku...vázgatás közben erőszakold meg. Hát én így jártam. Mindenkit más izgat. Vannak nők, akik keményen szeretik. Nekem még egy csajom se volt, aki ne kérte volna, hogy ku...vázzam le sex közben. Az egyik még azt is akarta, hogy jó erőssen szorítsam le a kezeit. Hát ha ettől izgul ne tagadd meg tőle. Csak vigyázz, nehogy Damu sorsára juss!!!
2017. jan. 11. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!