Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szexibb csaj?
Figyelt kérdés
Szerintem szürke kisegér vagyok. Csinos ruhákat hordok , de ezek a ruhák túl konzervatívak, unalmasak. Én magam is kezdek konzervatív lenni , pedig csak húszéves vagyok. Amúgy az alapok jók, mert bár nincs kidolgozott modell alkatom, az arcom nagyon szép. Nem merem magam elengedni ..szexelni kb 3 éve nem szexeltem , pasim meg 4 éve nincs.. Amúgy tök érdekes személyiség vagyok , imádok fotózni, érdekes munkám és hobbim van, vicces vagyok ,de ezeket kezdem elveszíteni.. Egyre inkább karót nyelt leszek. Mit csináljak hogy szexibb legyek , és el tudjam engedni magam , ne legyek karót nyelt az életben , szexben ? 20/L2017. jan. 9. 09:43
21/23 anonim válasza:
Ugy oltozkodsz mint egy harmincas es ugy nezel ki mint Grace Moretz (szerelmem).
New yorker, berhska, zara, pull & bear.
Oltozkodj innen, altalaban a mai lanyok itt vasarolnak es ok a "szexik".
22/23 anonim válasza:
Öltözz qrvásan és hétvégente riszálj a "diszkóban".
Vagy...
A csinos ruha konzervetív? Akkor ne hord.
Úgy öltözz ahogy jól érzed magad,akkor azt fogod magadról közvetiteni,hogy vidám csaj vagyok. Tetszek magamnak. Mert ha magadnak tetszel akkor másoknak is.
23/23 anonim válasza:
A stilus nem reménytelen,de tényleg öreges,egy 20éveshez.
miért öltözöl így?
miért nem változtatsz?
járj el bulizni,ismerkedj.nem csak kapcsolt céljából,hanem hogy legyenek emberi kapcsolataid akik kritizálnak,hogy tudj és akarj is változni.
sexben:szeress szopni,nyeld le,és engedd seggbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!