Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek szexibb csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek szexibb csaj?

Figyelt kérdés
Szerintem szürke kisegér vagyok. Csinos ruhákat hordok , de ezek a ruhák túl konzervatívak, unalmasak. Én magam is kezdek konzervatív lenni , pedig csak húszéves vagyok. Amúgy az alapok jók, mert bár nincs kidolgozott modell alkatom, az arcom nagyon szép. Nem merem magam elengedni ..szexelni kb 3 éve nem szexeltem , pasim meg 4 éve nincs.. Amúgy tök érdekes személyiség vagyok , imádok fotózni, érdekes munkám és hobbim van, vicces vagyok ,de ezeket kezdem elveszíteni.. Egyre inkább karót nyelt leszek. Mit csináljak hogy szexibb legyek , és el tudjam engedni magam , ne legyek karót nyelt az életben , szexben ? 20/L
2017. jan. 9. 09:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
De milyen az arcod??
2017. jan. 9. 12:48
 12/23 anonim ***** válasza:

Valószínű nincs veled semmi baj, csak annyi, hogy rossz helyre születtél. :) Amerikában menő lennél, itt más a mai fiatalok elvárása.

Társaságba kell járni, ismerkedni, és majd csak találsz társat.

Beszélgess sokat, próbálj megnyílni, persze ne teljesen.

42/f

2017. jan. 9. 12:52
 13/23 A kérdező kommentje:

Rá hasonlítok

[link]

2017. jan. 9. 12:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez egy szép csaj, ha ilyen vagy, akkor csodálom, hogy nem tolonganak a pasik.
2017. jan. 9. 12:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen. Édi vagy.
2017. jan. 9. 13:01
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Tobb smink, uj frizura, mereszebb dekoltazs, feszesebb nadrag. - 1. Lepes.

Mereszebb szemkontaktus ferfiakkal, mosoly, visszakoszones, visszakerdezes - 2. Lepes.

Igeny a szexre - 3. Lepes

Akard lenyelni - 4. Lepes.

Ezzel meg is lennel. Ennyi az egesz.

2017. jan. 9. 13:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Egészen konkrétan mit szeretnél elérni?
2017. jan. 9. 13:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Veled kapcsolatban Osho jut eszembe: " Elmenekülhetsz a Holdra is, egy baj lesz csupán, Te magad akkor is ott leszel." Szóval ezt CSAK Te tudod magadban megoldani. A jó, hogy felismerted a problémát. Most jön a melós része...
2017. jan. 9. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Betti, nem te vagy az? Komolyan kérdem. :) Nos, én adhatok tanácsokat neked, ha rám írsz és mutatsz képet a ruháidról. :)
2017. jan. 9. 18:29
 20/23 anonim ***** válasza:
És a legfontosabb az önbizalom. Itt segít a maszturbálás. Annyit és ahogy jól esik.
2017. jan. 9. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!