Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzések töltenek el szex után?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is :)2017. jan. 8. 17:21
1/3 anonim válasza:
Az hogy nagyon jó volt, és imádom a Barátnőmet:D
19f
2/3 anonim válasza:
Szex után: jó volt, hihetetlen szerencsés vagyok hogy ilyen barátom van, akivel ennyire egyezik az ízlésünk. Imádom amikor bennem van, és amikor elmegy bennem.
Szeretkezés után: nem akarok leszállni róla, azt akarom hogy ez örökké tartson, ahogy a testünk összeér, és csak fekszünk egymáson, ahogy érzem a légzését, az illatát. Soha nem akarom elengedni, hihetetlenül szeretem.
16/L - Nem szeretném ha bárki leszólna ezért, hogy 16 évesen nemi életet élek. Egy csomóan teszik, de én szerelemből, kapcsolatban, egy olyan emberrel akiben teljesen megbízok és szerelmes vagyok. És ez kölcsönös.
3/3 anonim válasza:
Az,hogy mégegyszer! (És akkor csináljuk is mégegyszer :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!