Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A netes szexpartnerekeresőknél vannak olyan lányok, akikhez visszajártok? Ha igen, miért? Más mint a többi, vagy csak nem mertek sokfelé menni a nemi betegségek miatt.
Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 13:45
1/11 anonim válasza:
Az a tapasztalatom hogy a netes szexpartner keresők nem működőképes opciók,pedig nem vagyok se kövér,se ocsmány de még alacsony sem.
Itt is csak a szájuk nagy a lányoknak.
27f
2/11 anonim válasza:
Hát, nekem általában ezek egyszeri alkalmak, de szerintem működik, 10ből 2nő simán lefekszik neked, nem pedig csak szájaskodnak!
3/11 anonim válasza:
Milyen oldalakkal van ilyen tapasztalatod?
4/11 anonim válasza:
Akár itt is lehet szexet találni, vagy szimplán fbon is, de pl tinderen is elég simán megy, szerintem
5/11 anonim válasza:
Szerintem a kérdező fizetős lányokra gondolt.
6/11 anonim válasza:
Nekem még tinderen is egy két egyezésem van negyvenből.
Mondjuk nem guccsi öltönyben meg ecsetfejjel vagyok fotózve,plusz retusálva sincsenek a képek.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ha valakinek Csak alkalmi kapcsolatai vannak annál Alap lenne az Óvszer használat. Így nem kell tartani a nemibetegségektől. 23/ L
8/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű a kérdést, de én a rosszlányok.hu, csakcsajok.hu oldalara gondoltam.
A többi honlapon csak a szájuk jár a nőknek, de besz@riak...
2017. jan. 8. 19:46
9/11 anonim válasza:
En azert mentem tobbszor ugyanahoz a lányhoz mert nagyon jo volt vele. Mikor bongeszem ezeket az oldalakat akkor vegul arra jutok h inkabb fizetek azert amirol mar tudom biztosra hogy jo:)
10/11 anonim válasza:
és hogy kezdődik ez, bemész nála és rögtöb rácuppan a farkadra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!