Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek egy lányt, ha előttetek roma pasival lett volna együtt?
Hú, mennyi rasszista van itt! A valóságban is ilyenek vagytok? Semmi baj nincs azzal, hogy egy lánynak roma pasija volt. Nekem a vejem roma, ééés? Normálisabb, mint sok itt kommentelő.
Arra azért kíváncsi lennék, ha a kérdező azt írta volna, hogy egy néger pasija volt, arra mit írnátok?
El nem ítélném, csak nekem utána nem kéne. Mivel alapvetően tér el ezek szerint az ízlésvilágunk.
Egyesek az ízlést rasszizmusnak hívják. Ő bajuk.
Ha te vagy az a lány akiről ez a kèrdès szól, akkor azt tudom javasolni, hogy ne foglalkozz azzal, hogy ez után összejön -e valaki veled vagy sem. Ès ne erre alapozz, hogy itt hányan írtak nemet ès igent. Ha nem az ismerősi körödből választasz új barátot akkor nem fogja megtudni, hogy neked egy roma barátod volt. Es egyebkent sem kell beszèlni a volt pasikról.
Ha azèrt teszed fel a kèrdèst, mert te egy srác vagy ès hát tetszik egy ilyen csajszi, csak fèlsz mit gondolnak majd mások akik ismernek tèged, a lányt ès a lány volt barátját. Akkor se arra alapozz, hogy itt igent vagy nemet írnak. Dönts te magad. Te járnál azzal a lánnyal?:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!