Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki együtt roma lánnyal?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy ők még a levegőtől is teherbe esnek, szóval náluk tuti nem jó a megszakításos módszer?
Most van egy fehér roma lány, 19 éves és szűz még. NEm oláh cigány, hanem magyar cigány.
Tapasztalatok?
2014. jún. 3. 20:37
2/7 anonim válasza:
a normális, nem cigányoskodik, akkor nem számít h cigány vagy sem...
3/7 A kérdező kommentje:
ezek elvárják, hogy feleségül vegyem a lányt, ha elveszem a szűzességét?
2014. jún. 3. 20:42
5/7 anonim válasza:
Ez butaság, csak egyszerűen sz@rnak a fogamzásgátlásra. Te ne tedd ezt, és húzz gumit.
6/7 anonim válasza:
Az előttem szólók között már valaki megválaszolta a dolgot. Ugyanolyan könnyen esnek teherbe mint bárki más, csak ők egyszerűen szarnak a fogamzásgátlásra (hogy az előttem szóló szavaival éljek).
Amúgy én voltam roma lánnyal és fantasztikus volt, de mindig óvszert húztam.
7/7 anonim válasza:
Persze hogy teherbe esik direkt felcsináltassák magukat segílyke mellé kell a gyerektartás is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!