Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Férfiak, Fiúk! Vonzónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak, Fiúk! Vonzónak találjátok az alacsony lányokat (is)?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek! Egy alacsony, 160 cm alatti lány is lehet szexuálisan vonzó számotokra? Komolyan tudnátok venni egy ilyen nőt? (Természetesen most arányosan kisebb hölgyekről van szó.)

A válaszaitokat előre is köszönöm, legyen továbbra is szép napotok! :)

2017. jan. 6. 11:35
1 2 3 4
 31/37 llorTllorT ***** válasza:
64%
ha szép arányos vagy akkor szerintem nem lehet probléma. nem igazán volt dolgom még ekkorával de a vonzalom nem a magasságtól függ.
2017. jan. 6. 16:14
 32/37 anonim ***** válasza:
80%
Én egyszer jártam Törpillával is. A mesében nem látszódik, de bomba teste van. A nézése? Azzal meg úgy vágta ketté a lelkemet, hogy csak úgy süvített. :) Én mondom nektek törperős, a törpe lányoknál nincs is jobb biza. :) (még most is salyognak a törpgolyóim ) :)
2017. jan. 6. 16:17
 33/37 anonim ***** válasza:
64%
nem a magasság a fontos szerintem hanem ha mondjuk most a szexualitást nézzük hogy milyen a kisugárzása össze illünk-e a magasság csak egy adottság amin nem nagyon lehet változtatni szóval én azt gondolom ha valaki csak e miatt valakit leszól akkor az az ő szegénységi bizonyítványa.
2017. jan. 6. 21:21
 34/37 János Gilján ***** válasza:
64%
A feleségem 149 centi, világ életemben a 160 alatti lányok tetszettek. ;)
2017. jan. 7. 11:12
 35/37 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk családi hagyomány, hogy csak a pöttöm csajokat tartjuk vonzónak. A 2 m-t verő nagyapám is a 148 centis nagyanyámat választotta. Anyám is alacsony, a feleségem is, a fiam párja is.
2017. jan. 7. 19:15
 36/37 anonim ***** válasza:
152cm vagyok és a barátoknak nagyon tetszik hogy hozzám le kell hajolniha meg akarnak ölelni. A fiú barátoknak is tetszik ha a vállamon támaszkodnak vagy ha le kell venni valamit a felső polcról. 17/L
2017. jún. 13. 15:29
 37/37 anonim ***** válasza:
Nagyon is!
2021. febr. 28. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!