Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Férfiak, Fiúk! Vonzónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak, Fiúk! Vonzónak találjátok az alacsony lányokat (is)?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek! Egy alacsony, 160 cm alatti lány is lehet szexuálisan vonzó számotokra? Komolyan tudnátok venni egy ilyen nőt? (Természetesen most arányosan kisebb hölgyekről van szó.)

A válaszaitokat előre is köszönöm, legyen továbbra is szép napotok! :)

2017. jan. 6. 11:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
91%
Egy helyesírás szótár is kellene neki. :D
2017. jan. 6. 12:59
 22/37 anonim ***** válasza:
54%
En nokent 160magas vagyok es eddig keves pasit zavart ez,max a nagyon magasakat,amit meg is ertettem,hisz furcsa lenne 190+ ferfinak mellettem,bar ha a kovetkezo pasim akkora lesz az se fog zavarni.
2017. jan. 6. 13:04
 23/37 anonim ***** válasza:
61%
Elmondom a tapasztalatom. Én nem vagyok se túl magas sem alacsony főleg a mai generációkhoz képest. De én úgy gondolom, hogy kettőnél több fejnyi vagy inkább három fejnyi különbség már sok pároknál. Persze, ha te is alacsony vagy és a másik is akkor a 139 cm sem se nem alacsony se nem nagy. De tud furi lenni nagy különbségek láttán a látvány. De, ez mint tudjuk kémia a szerelem, tehát nem ez számít. Ez olyan mint a gebe csaj és a nagydarab férfi esete csak más paremétert nézve. :)
2017. jan. 6. 13:18
 24/37 anonim ***** válasza:
59%
Miazhogy, nagyon is. :D So sexual, great!!! ;) Szívesen, neked is szép napot és Búék! :)
2017. jan. 6. 13:31
 25/37 anonim ***** válasza:
55%
A volt barátom nagyon szerette, hogy alacsony vagyok(kb 153 cm), mert ő se volt magas a kb 165 cm-vel.
2017. jan. 6. 13:36
 26/37 anonim ***** válasza:
81%

Persze, imádom az alacsony lányokat :)

27 f

2017. jan. 6. 13:38
 27/37 kivancsifancsii ***** válasza:
43%
Én 180cm vagyok, de hosszú távon nem tudnék elképzelni egy kapcsolatot egy 160 alatti lánnyal.
2017. jan. 6. 14:15
 28/37 anonim ***** válasza:
56%
bocsi, hogy magas lányként írok ide, de én meg pont azt vettem észre, hogy az alacsonyabb lányokat vonzóbbnak tartják.
2017. jan. 6. 14:25
 29/37 anonim ***** válasza:
61%
Egy alacsony lány sokkal szexibb és vonzóbb számomra mint egy magas. 178cm vagyok csak,de volt 185cm barátnőm, úgyhogy van tapasztalatom. A magas nők között sokkal kevesebb a formás nő mint az alacsonyaknál. Főleg akkor tud érdekes lenni egyik másik magas nő amikor pucér.
2017. jan. 6. 14:59
 30/37 anonim ***** válasza:
64%

Ha csak a magasságodon múlna, semmi bajom nem lenne veled!

Én 180 vagyok. F.

2017. jan. 6. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!