Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Férfiak, Fiúk! Vonzónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak, Fiúk! Vonzónak találjátok az alacsony lányokat (is)?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek! Egy alacsony, 160 cm alatti lány is lehet szexuálisan vonzó számotokra? Komolyan tudnátok venni egy ilyen nőt? (Természetesen most arányosan kisebb hölgyekről van szó.)

A válaszaitokat előre is köszönöm, legyen továbbra is szép napotok! :)

2017. jan. 6. 11:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%

Elég sok gyökér lehet a te légkörödben hogy nem vesznek komolyan a magasságod miatt...

"Bocs, de egy nő 170-nél kezdődik."

Már ne is haragudj, de amelyik pali ilyet mond, az nem férfi, egy nő nem a magasságától lesz nő.

Az a baj hogy mindenki a médián nevelkedik, tudom ez közhelynek számít manapság, de attól függetlenül igaz, a reklámokban, a modell szakmában, mindenki minimum 185 cm magas, de szerintem kevesebb a nagyon magas ember mint az átlagos, a médiának köszönhetően az emberekben kialakult egy negatív testkép.

2017. jan. 6. 12:05
 12/37 anonim ***** válasza:
68%

Alapvetően a nők vonzanak, nem a lányok. De megnyugtatásul elárulom, hogy én 187cm vagyok, míg a nálam jóval idősebb párom 142cm!! Az elején fura volt, meg kellett szoknom, de magasságából adódóan rengeteg cuki, megmosolyogtató helyzet van... és azt kell mondjam, hogy imádom! És hát... a védelmező ösztönt is jobban beindítja bennem, mint egy 180+ nő. Na nem mint ha bármi bajom lenne a magas nőkkel, félreértések elkerülése végett.

25/F

2017. jan. 6. 12:08
 13/37 anonim ***** válasza:
88%
Egy lánynak inkább előny az alacsonyabb termet, mint hátrány.
2017. jan. 6. 12:09
 14/37 tttssj ***** válasza:
80%
Igen. Szeretem az alacsonyabb nőket. 184F26
2017. jan. 6. 12:10
 15/37 anonim ***** válasza:
68%
Tetszenek az alacsonyabb csajok, de magasak is :D 187F / 28
2017. jan. 6. 12:14
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! 25 éves "férfiként" 158 centi vagyok. Kérdés,, hogy te el tudnál-e fogadni ezzel a magassággal...
2017. jan. 6. 12:20
 17/37 anonim ***** válasza:
80%
Én kifejezetten a 160 alatti lányokat szeretem. Most úgy fog tűnni, hogy nem veszem őket komolyan, pedig igen, de olyan aranyosak tudnak lenni, hogy nem igaz. Persze, szexik és nőiesek is, és mint mondtam, komolyan is veszem őket, de attól még ők a legcukibbak. :D 23/F
2017. jan. 6. 12:23
 18/37 anonim ***** válasza:
67%
Én 139 cm vagyok és szingli.
2017. jan. 6. 12:27
 19/37 A kérdező kommentje:

,,Kérdező! 25 éves "férfiként" 158 centi vagyok. Kérdés,, hogy te el tudnál-e fogadni ezzel a magassággal..."

Bocsi, hogy idézgetek, de nekem olyan furcsa érzés "megszámozni" az embereket, ha értitek mire gondolok...

Az, hogy el tudnálak-e fogadni, az nem a magasságodtól, hanem Tőled függ. Magasabb is vagy nálam, szóval, ha biztonságban érezném magam a karjaid között akkor természeresen!

2017. jan. 6. 12:41
 20/37 A kérdező kommentje:
Az elöttem szólónak szüksége lenne egy iránytűre, mert kicsit eltájolta magát...:)
2017. jan. 6. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!