Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy ha túl hamar odaadod magad a fiúnak, akkor értékedet veszted a szemében?
Ez akkor is igaz, ha nagyon szeret? És ha én is nagyon szeretem, azért nem bírok már várni, mert nem szeretném, mert annyira szeretem őt, és vágyom rá, és ezt ő is tudja?
Ennyire kontrollálni kéne a szerelmet, a taktikázás és a hosszú táv érdekében?
Szeret azt bár ki mondhatja, ha kanos verd ki neki , kènyeztetsd a száddal , menjen el egész éjjel vagy 15x
A férfinak van rá szüksége, de ha tényleg szeret, téged szeret és nem a meleg barlangot ott lent , akkor várni fog rád :)
3 hét az nem olyan vészes, főleg ha naponta találkoztok. De ugye a fiú is hasonlóan érez?
Én régebben 2-3 hónapot vártam, aztán a leghosszabb kapcsolataim abból lettek, akikkel már közel se vártam ennyit...
Értékedet veszted? Mert lefekszel vele?
Milyen idióta tanok ezek?
23 évesen épp ideje nemi életet élni!!!
(nem követendő, de leírom: én egy egyetemi bulin egy óra ismeretség után lefeküdtem egy pasival; ma 2 gyermekem van tőle, és ő az imádott férjem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!