Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg igaz, hogy ha túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy ha túl hamar odaadod magad a fiúnak, akkor értékedet veszted a szemében?

Figyelt kérdés

Ez akkor is igaz, ha nagyon szeret? És ha én is nagyon szeretem, azért nem bírok már várni, mert nem szeretném, mert annyira szeretem őt, és vágyom rá, és ezt ő is tudja?

Ennyire kontrollálni kéne a szerelmet, a taktikázás és a hosszú táv érdekében?

2017. jan. 5. 08:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben valóban biztos vagy a fiú erzeseiben nem lehet gond!! De mennyi idő az a túl hamar? Egy hét,egy hónap??
2017. jan. 5. 08:39
 2/10 Doctor Manhattan ***** válasza:
Illetve az sem mindegy, hány évesek vagytok. Pl egy 15 éves nem úgy gondolkodik a nagy szerelemről, mint egy huszonéves. Ez persze nem baj, csak ahogy egyre idősebb az ember, megváltoznak az igények, nézetek, stb.
2017. jan. 5. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Szeret azt bár ki mondhatja, ha kanos verd ki neki , kènyeztetsd a száddal , menjen el egész éjjel vagy 15x

A férfinak van rá szüksége, de ha tényleg szeret, téged szeret és nem a meleg barlangot ott lent , akkor várni fog rád :)

2017. jan. 5. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:
3 hétre gondolok..
2017. jan. 5. 10:39
 5/10 A kérdező kommentje:
és 22-23 évesek vagyunk
2017. jan. 5. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

3 hét az nem olyan vészes, főleg ha naponta találkoztok. De ugye a fiú is hasonlóan érez?

Én régebben 2-3 hónapot vártam, aztán a leghosszabb kapcsolataim abból lettek, akikkel már közel se vártam ennyit...

2017. jan. 5. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 3 hét után feküdtem le a volt barátommal, és utána még 2 évig együtt voltunk. Ráadásul fiatalabbak voltunk, mint te.
2017. jan. 5. 12:11
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
hülyeség, nem ezen múlik.
2017. jan. 5. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2017. jan. 5. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Értékedet veszted? Mert lefekszel vele?

Milyen idióta tanok ezek?

23 évesen épp ideje nemi életet élni!!!

(nem követendő, de leírom: én egy egyetemi bulin egy óra ismeretség után lefeküdtem egy pasival; ma 2 gyermekem van tőle, és ő az imádott férjem!)

2017. jan. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!