Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő szemében nem túlságosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő szemében nem túlságosan izgató tényállás, ha jól sejtem?

Figyelt kérdés
7 éve nem voltam nővel.
2016. febr. 4. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát nem ... :)

Már csak azért is mert ez szinte mindig mentális okokra vezethető vissza... valami magyarázat van rá, hogy miért nem voltál 7 éve nővel. Nem azért mert "ronda vagy", "kicsi a péniszed" vagy "amputálták az egyik kezed"... attól még lehettél volna. Ez agyban dől és dőlt el.

2016. febr. 4. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Mentális probléma??

Nem tudom miért kell azonnal megbélyegezni engem??

2016. febr. 4. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem senkire tartozik rá,hogy ki hány éve nem szexelt és milyen gyakran.

Nem kell elmondani senkinek. Kit érdekel?

Egy ismerkedésnél nem hiszem,hogy ezt is el kell,kötelező mondani. Másra is lehet hangsúlyt fektetni az ismerkedsnél. Tehát ha randizik két ember, én úgy gondolom,nem fontos ,hogy téma legyen ez.

Csak én gondolkodok így?

2016. febr. 4. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem udvarolt egy pasi, aki néha emlegette, hogy 8 éve nem volt nővel, róla kiderült, hogy börtönben volt.

Tehát abszolút nem mindegy, mi az oka.

Egyébként kevés olyan indok van, amitől ez pozitív fényben fog feltűnni.

2016. febr. 4. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
ha közölnék velem ,akkor azért megkérdezném. hogy nem is hiányzott vagy ilyenek. ha nem tudok róla, akkor meg nem is érdekel..
2016. febr. 4. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Ennek nem kell kiderülnie.

2. Ha rákérdeznek, lehet hazudni.

2016. febr. 4. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!