Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az anál problémát okoz érdemes szakítani?
Figyelt kérdés
Engem ez sohasem vonzott, a régebbi párjaimat sem volt aki vizsgálaton volt és tudta,hogy ez fáj.A mostani párom rábeszélt,hogy próbáljuk ki de nagyon rossz volt, hiàba van benne tapasztalata. Utána még próbáltuk párszor de ugyanolyan rossz volt. A legrosszabb az,hogy már együtt élünk,a mennyasszonya vagyok és most hozta fel. De nekem így nincs kedvem a kapcsolathoz, hogy tudom neki hiányzik az anál. Az önbizalmam lerombolta, hogy hiába változatos a szexuális életünk neki ezek szerint nem jó. Nem is értem miért akarja valaki hogy a párjának fájjon ettől a hátsó fele. Ti szakítanatok?2017. jan. 3. 16:30
11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már olyan fiatal, és elmondtam neki. De ettől még nem érzem magam jobban. Mondok egy példát hogy érzékeltessem ha te pl. Azt éreznéd hogy a farkad mérete miatt nem vagy jó ágyban akkor nem lenne kisebbségi érzésed?
2017. jan. 3. 18:25
12/14 anonim válasza:
nem lenne, mert aki a farkam miatt szeretne velem kapcsolatban lenni, azt elküldöm más világra.
13/14 A kérdező kommentje:
Na pont most mondtad ki a lényeget, ha bármilyen módon azt éreznéd hogy nem vagy jó valakinek szakítasz vele. Én ugyanígy érzek csak a popómmal kapcsolatban.
2017. jan. 3. 19:21
14/14 anonim válasza:
Nézd itt a tiszta beszéd segíthet. Elmondod, drágám, hiányozna neked az anál?
Ha azt mondja NEM , akkor nincs miről beszélni, nem kell kisebbségi komplexussal élned. Nálunk is vannak dolgok, amiket régebben csinált, én meg nem engedem, nekem azt mondja nem baj, így nem is rágom magam rajta.
Ha igent mond, akkor jobb ha szétváltok ez tény.
Mondta hogy nem jó? Hogy neki márpedig KELL az anál?
Szerintem egyébként csak ilyen esküvő előtti elbizonytalanodásban szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!