Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult ilyen? Mit tettetek?
Lassan 5 honapja jarunk a parommal.
Intelligens,egyetemre jar, helyes es tenyeren hordoz. Szoval latszik,hogy szeret.
En is szeretem,de nem erzem magam szerelmesnek,habar szerintem meg sosem voltam,hasonlot erezhettem de az csak eros fellangolas lehetett.
Viszont kezdek elbizonytalanodni. Minden tokeletes,kiveve a szex. Odaado,torodik velem,de nem erzem azt a bizonyos kivanatot,kemiat.
Es nem tudom mitol lehet ez,pedig mig nem volt kapcsolatom minden percben csinaltam volna.
Ott hagyni nem akarom,mert tudom a mai vilagban nala jobbat ugysem talalnek.
Velemvan a baj?
21/L
Neeem! Nem az. Lehet van benne valami.
Hianyzik belole a rosszasag 😊
Meg o nem bulizik..en meg bulizos vagyok..es miota vele vagyok ritkan bulizok..neha fosulin..es hianyoznak ezek a csinytalankodasok,az izgalmak...es ezt vele szeretnem csinalni.
Szeretem ha egy fiu tud mozogni,tancolni estekerni a csipojet 😄 o kicsit ugyetlen ebben.
Vannak lanyos vonasok rajta ami annak tudhato be h az anyukaja elegge "lanyosan" nevelte...mindig is kislanyt szeretett volna es hat mivel massal nem tudta megtenni igyot fogta be a hazimunkakba,fozesbe..persze nem rest o a favagasra semmeg a ferfi munkara..de olyan lany lelkuletu :D en meg szeretem az erotikussagot,vadsagot szenvedelyesseget egy ferfiban..ugy erzem tokeletes lenne ha ezek a "rosszfius" vonasok meglennenek benne,de megis csak en letezek szamara es senki mas 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!