Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek előfordult ilyen? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult ilyen? Mit tettetek?

Figyelt kérdés

Lassan 5 honapja jarunk a parommal.

Intelligens,egyetemre jar, helyes es tenyeren hordoz. Szoval latszik,hogy szeret.

En is szeretem,de nem erzem magam szerelmesnek,habar szerintem meg sosem voltam,hasonlot erezhettem de az csak eros fellangolas lehetett.

Viszont kezdek elbizonytalanodni. Minden tokeletes,kiveve a szex. Odaado,torodik velem,de nem erzem azt a bizonyos kivanatot,kemiat.

Es nem tudom mitol lehet ez,pedig mig nem volt kapcsolatom minden percben csinaltam volna.

Ott hagyni nem akarom,mert tudom a mai vilagban nala jobbat ugysem talalnek.

Velemvan a baj?

21/L

2017. jan. 3. 15:01
1 2
 1/15 anonim válasza:

Gondolkodtal mar rajta hogy mi hianyzik esetleg a parodbol ami miatt ezt erzed?

Eleget vagytok egyutt, ra vagy hangolodva?

Eltudod engedni magad vele?

Ezeet gondolt at es lehet vele is megkene beszeld!

2017. jan. 3. 15:12
 2/15 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam,de minden tokeletes,mert ugy viselkedik ahogy egy normalis kapcsolatban egy ferfinak kell.

Mikor suliban vagyunk hetvegenkent talalkozunk,most hogy vizsgaidoszak van naponta.

Amugy mikor osszejottunk szuz volt,szoval en voltam az elso neki,de ez nem hiszem hogy minden problema forrasa lehet,mert jol csinalja a dolgat,a veget mindig levezeti.

Mindig dicser, oszinten nem tudom mitol van ez.

Eddig csak olyan ferfiakkal volt dolgom akiket manapsag mindenhol lehet talalni. Taktikusok,csak azt akarjak,kihasznalnak.

Ezen is gondolkoztam h ez a problema h o tul normalis,nem kihivas szamomra es unalmas? De ez tipikus ilyen noi agyrem,es szanalmas is lenne ha valoban ez az egy lenne a problema.

2017. jan. 3. 15:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Hallottál már arról, hogy valakik között "működik a kémia"?

Sajnos mára nagyon elcsépelt szólás lett, és mindenre ráhúzzák, ha azt jelenti, ha nem. Az eredeti jelentése az volt, amikor két test között valami megmagyarázhatatlan és iszonyú erős vonzódás tapasztalható. Valójában ritkán fordul elő, és valószínűsíthető, hogy a feromonok játszanak a tudatalattival. Az viszont való igaz, hogy létezik, és létezik negatív irányban is.

A nemi izgalom hatására megváltozik a test kipárolgása, és bizony előfordul, hogy a másik félben ez valami féket indít be. Ez jelzi a tudatalattinak, hogy nem ő a te embered. Nem vele tudnál igazán életrevaló utódokat nemzeni.

Nekem meglehetősen sok kapcsolatom volt, de velem is előfordult, hogy bár a csaj a földkerekség legformásabb popsiját hordta magán, művi rásegítés nélkül egyszerűen nem voltam képes szexre. Sem előtt, se utána sohasem fordult elő, de az alatt a fél év alatt, míg jártunk, mindig.

2017. jan. 3. 15:29
 4/15 anonim ***** válasza:
33%

xDDD

Tipikus nő vagy, erre annyit mondok.

Mindig azt mondjátok hogy ilyen pasit akartok, aztán ha megvan akkor meg már nem kell mi!?

2017. jan. 3. 15:58
 5/15 anonim ***** válasza:
29%
ahogy az utolsó mondja :)
2017. jan. 3. 16:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Lemerem fogadni utolso ketto ezt irjatok vagy 18evesen!

Nem ocsarlast kertem csak normalis valaszokat.

Habar lehet tipikus no vagyok. Szeretem a szadizmust es azt hogy kihasznalnak. Csak dugni akarok es semmi eletcelom nincs csak a kalandozas :D

Ha ez lennek akkor nem orlodnek ilyen kapcsolatbeli problemas kerdesekrol.

2017. jan. 3. 16:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Nyilvan ha tudnam a valaszt a kerdesemre akkor kalandos tipikus nokent elnek!
2017. jan. 3. 16:24
 8/15 anonim ***** válasza:
külsőként, amugy vonzó? mármint testileg akár? esetleg edzene kicsit vagy ilyesmin nem gondolkoztál? bármi ami beindítana jobban?
2017. jan. 3. 16:28
 9/15 A kérdező kommentje:

Kulsoleg jol nez ki 😊

Regen kover volt,de lefogyott..nehol nyilvan megereszkedett a bor de nem feltuno..az legyen a legnagyobb problema 😊

Nincs kivetnivalom rajta.

Szuleim is szeretik

2017. jan. 3. 16:33
 10/15 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem izgat, mert nem kell érte küzdened. nem túl 'papucs'? lehet jobb lenne, ha mondjuk látnád, hogy más lányokkal beszélget, flörtöl és ez kicsit féltékennyé tenne + azt éreznéd, hogy mások számára is vonzó = számodra is vonzóbb lenne szexuálisan. lehet, hülyeségnek hangzik, de ez így van.
2017. jan. 3. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!