Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egészséges huszonéves nő milyen gyakran kívánja a szexet?
Figyelt kérdés
Több, mint 2 éve vagyunk együtt. Az elején még hetente 4 szex is volt, előfordult, hogy 1 nap akár 2 is. Az utóbbi félévben viszont heti 1-re redukálódott a mennyiség, és ez rettentően zavar, mivel én minden nap csinálnám. Már ott tartunk, hogy szinte be sem nedvesedik. Oráltól is nehezen vagy egyáltalán nem tud elélvezni újabban.
Mi a fenét csináljak? Hiába kérdezném tőle, hogy mi a baj, "nem tudom" a válasz általában. Nem fogom így sokáig bírni, ez egyikőnknek sem jó. Létezik, hogy ennyire "aszexuálissá" váljon egy fiatal nő pár hónap alatt?
Nincs senkije, ez 100%.
2017. jan. 2. 20:59
11/12 anonim válasza:
nyugtató is csökkenti a libidót, tudom,én is szedem :D (ugyanerre, mint a b.nőd)
12/12 anonim válasza:
Naponta kétszer, de párom csak kb heti kétszer :( 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!