Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egészséges huszonéves nő milyen gyakran kívánja a szexet?
Több, mint 2 éve vagyunk együtt. Az elején még hetente 4 szex is volt, előfordult, hogy 1 nap akár 2 is. Az utóbbi félévben viszont heti 1-re redukálódott a mennyiség, és ez rettentően zavar, mivel én minden nap csinálnám. Már ott tartunk, hogy szinte be sem nedvesedik. Oráltól is nehezen vagy egyáltalán nem tud elélvezni újabban.
Mi a fenét csináljak? Hiába kérdezném tőle, hogy mi a baj, "nem tudom" a válasz általában. Nem fogom így sokáig bírni, ez egyikőnknek sem jó. Létezik, hogy ennyire "aszexuálissá" váljon egy fiatal nő pár hónap alatt?
Nincs senkije, ez 100%.
Rád unt.
Szerinted csak a férfiak unnak meg egy nőt???
Rám unt? És inkább nem szexel? Én is kefélnék mással, de attól még kívánom.
De, ha rám is unt, akkor miért pedzegeti az eljegyzést?
Szed fogamzásgátló tablettát? Az csökkenti a libidót.
Történt valamilyen nagyobb trauma a közelmúltban? Haláleset, anyagi gondok, váratlan problémák munkahelyen? Betegség? Ezek mind okozhatnak libidó csökkenést.
Ezt nem lehet így megállapítani, ember függő!
Az esetedre pedig!
... beszélj vele, tuti lelki baj.
Érdemes lenne megnézni annak a gyógyszernek a hatásait. Ezeknek is lehet ilyen hatása.
Mivel védekeztek? Lehet hogy nem érzi elég biztonságosnak már vagy valami hasonló.
Sőt én még a nőgyógyászati problémát, hormonrendszer felborulását is meg merném kockáztatni. Beszélj vele, de ne támadd le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!