Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki bevállalta a hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki bevállalta a hármas szexet, Féltékenység? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval arr lennék kiváncsi aki nagyon féltékeny tipus es megis belememt a parjával a 3-asba LLF felállásba az hogyan alakult? Hogy birta kozbe lenyelni a békát? Es a kapcsolat utana változott-e? 25L

2017. jan. 2. 19:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Am eleg bevállalos vagykk es laza szex teren ezt sokan mondtak mar... De valahogy ezt nem tudom igy elkepzelmi.. Meg arra gondoltam h oke mindent szabad kiveve a dugast..szerintetek az ugy korrekt?
2017. jan. 2. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha már mindent szabad,akkor nem oszt-szoroz már a dugás sem. Igy ne menj bele,mert még ha nem is dugná meg,szerintem egy ilyen után,azért lenne benned egy kis lelki sérülés,túl féltékeny vagy,amit te is tudsz,így pedig nincs értelme.
2017. jan. 2. 20:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem korrekt a dugás nélküli verzió. Én belemennék, persze szeretném, ha a másik lány is élvezne egy jót, ha ehhez nem is vethetem be a farkam. 27/F
2017. jan. 2. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Jó, de akkor a másik lányt fosztod meg a farkincától, te lány! :)
2017. jan. 2. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Ennek igy semmi ertelme.
2017. jan. 2. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Mint mindenkit, fiatal koromban engem is izgatott a hármas szex gondolata. Természetes tehát, hogy kipróbáltam. De csak a 2L/1F felállást, és sohasem az aktuális párommal.
2017. jan. 2. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi a feleségemmel csináltuk mindkét felállásban. Bevallom őszintén, hogy eredetileg leginkább azért mentem bele, hogy fiú csatlakozzon harmadiknak mert nem akartam álszent lenni és azt mondani, hogy kizárólag lány jöhet (addigra kétszer is csináltuk már lány beugróval), de nem éreztem féltékenységet közben. Valahogy úgy volt, ahogy előttem írták. Izgató volt látni, hogy élvezi. Nem volt belőle semmi gond, Neked viszont kedves kérdező nem ajánlom. Ha ennyire féltékeny vagy akkor ez rà fogja nyomni a bélyegét a kapcsolatotokra.
2017. jan. 2. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
21%
Mi az, hogy hogy birta kozbe lenyelni a bekat? Nagyon durvak a gondolataid! Ki az a hulye, aki szex kozben bekapna egy bekat? Te erre kenyszerited talan a bartodat? Akkor szerintem nem is szereted igazan!
2017. jan. 3. 03:43
 19/19 anonim ***** válasza:
g...i elferdült világot élünk.....ott már nincs szerelem vagy szeretet ahol bejön a 3. fél csak próbáljuk azt hinni ez igy rendben van. Akinek rendben van annak minek kell pár? nem értem
jún. 9. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!