Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki bevállalta a hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki bevállalta a hármas szexet, Féltékenység? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval arr lennék kiváncsi aki nagyon féltékeny tipus es megis belememt a parjával a 3-asba LLF felállásba az hogyan alakult? Hogy birta kozbe lenyelni a békát? Es a kapcsolat utana változott-e? 25L

2017. jan. 2. 19:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki nagyon féltékeny az egyáltalán nem fog belemenni.
2017. jan. 2. 19:30
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Bar nem lany vagyok es nem llf, de miert ne. 27f vagyok, ffl volt. A lelkem legmelyen picit furdalt a feltekenyseg, de csak ugy ertve, hogy felszitotta jobban a tuzet, hogy akarom. nem valtozott semmi, de egy klassz elmennyel gazdagabbak lettunk.
2017. jan. 2. 19:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne vallalj be ilyesmit, ha nagyon feltekeny vagy. Ez is olyan mint barmi mas a szexben: csak akkor "szabad" csinalni, ha te is ugyanugy kivanod mint a parod. Ne legyen semmi kenyszer, meg beka amit le kell nyelni kozben.
2017. jan. 2. 19:42
 4/19 A kérdező kommentje:
Engem is izgat a dolog de az a baj h tul sok szabalyom lenne. Pl nem dughatja meg, nem nyalhatja ki a lanyt, es nem elvezhet el rajta...csaj meg nem szophatja.. Viszont erdekelne h aki feltekeny es eme kikotesek nelkul belement azzal mi lett vagy mi volt utana
2017. jan. 2. 19:46
 5/19 anonim ***** válasza:
Akkor igy mit szeretnel? Leszbikus szexet? Vagy hogyan? Mert akkor a parod reszerol ennek tul sok ertelme nem lenne. Latna meztelenul egy masik not, es ennyi.
2017. jan. 2. 19:47
 6/19 A kérdező kommentje:
De kézzel hozzá erhet :)
2017. jan. 2. 19:50
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak gondolj bele... a szex kozben az ember azert nem sokat gondolkozik. Megerinti, lejjebb csuszik a keze, ujjazni kezdi, megcsokolja, egyre lejjebb osszevissza csokolgatja (bocsi, most nem horrorkepet akarok neked festeni :D)... aztan.... aztan te lekeversz neki duhbol egy isteneset, mert nem tartja be a szabalyokat? Hidd el, abban a helyzetben azokra koncentralna a legkevesbe. Az hogy ne dugja meg, meg oke, de a tobbi nagyon beszabalyozza ezt az egeszet mar eleve feszultseget generalva. Ezert nem ertem, hogy minek kell neked ez az egesz.
2017. jan. 2. 19:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így nem sok értelme lenne,inkább ne is menj bele,ha ennyi szabályod van,de akkor egyáltalán mi izgatna,hogy más elött csinálod,mert ennyi lenne. Szerintem hanyagold ezt a dolgot,ne menj bele.
2017. jan. 2. 20:00
 9/19 anonim ***** válasza:
De ha csak kézzel érhet hozzá, akkor azzal csak kínzod szegényt, te lány! :)
2017. jan. 2. 20:05
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Felejtsd el, ez nem neked való. Ennek így semmi értelme. Vagy letisztázod magadban, hogy igen, ezt most bevállalod mind hármotok örömére, és lenyeled a szabályaid, vagy inkabb bele se kezdjetek. Nem való mindenkinek a hármas szex, ehhez azért egy magasabb érzelmi intelligencia szükséges, illetve lazább felfogás. Nem baj, ha valakiből ezek hiányoznak, de akkor ne akarjon hármas szexszelni.

Az én férjem a szemem előtt dugta a másik nőt, és láttam, hogy mennyire élvezi, mégse voltam/vagyok féltékeny. Ez erről szólt, szép volt, jó volt, de mit féltékenykedjek? Engem szeret, a másik nő csak egy "játékszer" volt a szórakozásunkhoz. :)

2017. jan. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!