Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnapi házibuliban kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnapi házibuliban kicsit becsíptem, és két fiúbarátom gruppenezett velem. Akkor most k@rva lettem? 19/l

Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 14:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Pfff biztato? Max megnyugtatni kene lelkiismeretileg... ha ez biztat akkor megteszed maskor is mert vadidegenek a gyakorin azt irtak hogy nem gaz? Megsugom, ezek dugnanak meg ugyanugy vagy csak lexarjak es megsimogattak a buksid hogy ne legy szmcsika! Kerdezd meg szuleidet mit szolnak vagy majd ha elindul a pletyka a hatad mogott a vegen mar mindenkinek megvoltal... inni mertekkel kelll libuskam! Ha meg csak foleg becsicsentettel tudtal magadrol, akkor ez csak urugy, de akkor valald a velejaro dolgokat is!
2017. jan. 2. 08:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Ettől még nem vagy az
2017. jan. 2. 13:17
 23/24 anonim ***** válasza:
a becsípés az az, amikor csak nevetgélsz a favicceken. és a nem poénos helyzeteken, embereken, táncikálsz, ilyenek. amit te átéltél babám, azt én mocskos beb*szásnak hívnám.... aki nem bírja, ne igyon. nem lettél k*va, csak azért szerintem ezt te is meg fogod bánni.... szóval ne igyál annyit, hogy gondolkodásképtelen legyél tőle.... az gáz. nem az, hogy 2 sráccal szexelsz. az nem. de ha annyit iszol, hogy konkrétan hazateleportálsz, na az gáz. (és nem vetem meg én sem a piát, mégis tudom, hol a határ, és hol kell abbahagyni.)
2017. jan. 4. 21:43
 24/24 anonim ***** válasza:
annyival kiegészíteném az utolsót, hogy azért a piálás mellett deh, az is gáz, hogy berakta neked két fiu. a másik ilyen nevetséges kérdés az volt, hogy amikor a csaj kérdezte, hogy csak hátulról rakta be neki a csávó, hogy az megcsalás e?... :D buta libák, deh nem baj, legalább néhány férfitársam legalább élvezheti az ilyen libák álltal az életet.
2017. jan. 5. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!