Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti benne lennétek egy olyan házibuliban, ami egyben egy egész estés szexparti?
Figyelt kérdés
Mondjuk szerveződne egy olyan parti, ami a szexről szólna de a résztvevők előzetes szimpátia alapján lennének "beválasztva" és akár párokban el is lehetne vonulni, de csoportosan is lehetne. Persze nem valami beteg dologra gondolok, meg úgy azért normálisabb emberekkel. Ti benne lennétek ilyenben, vagy eljátszottatok már a gondolattal, hogy milyen lenne egy ilyen?2016. aug. 27. 15:09
2/11 anonim válasza:
Ha tényleg a megfelelő emberek vannak összeválogatva akkor igen. 21/Bi/L
3/11 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz... Mert ha azt mondom hogy Igen akkor egy ribizlinek lennék elkönyvelve, De ha meg azt mondom, hogy nem akkor meg egy prűd p..csa vagyok.... 22 L
6/11 anonim válasza:
Swinger partinak hívják az ilyet. Lessétek meg neten. Lányoknak általában olcsóbb. 23/F
8/11 anonim válasza:
Én fiú vagyok igaz, de nekem is tetszik a felvetés. :)
10/11 anonim válasza:
Igen, és volt is már szerencsém ilyen buliban részt venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!