Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most tudtam meg, hogy különleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tudtam meg, hogy különlegesen ritka fajta vagyok. Akkor ez szexi, vagy csak szokatlan és fura?

Figyelt kérdés

Férfiként vagyok vörös hajú és kék szemű.

Ahogy megtudtam, ez a népesség kb 1%-a, ami hát nem sok.

Vannak akik az ilyenekre buknak?

2016. dec. 30. 21:19
1 2
 1/11 RRR ***** válasza:
2016. dec. 30. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
En igen! Kis edes vorik! :D
2016. dec. 30. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól még hog ritka valami nem lesz szexi :) Harry herceg, Ed Sheeran és Rupert Grint jut így hirtelen eszembe vörös hírességként ők szexik. De gimiben volt egy srác aki vörös volt szellemfehér bőrrel és millió szeplővel, ö például nagyon nem volt szexi. Érdekea úgy ha valakinek természetes vörös a haja de ettől nem feltétlen lesz kapásból szexi.
2016. dec. 30. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem tetszen€l. Vörös kutya veres ló, veres ember egy se jó.

Na viccen kívül, nekem mindegy, ha értelmes férfi vagy.

2016. dec. 30. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha lent is vörös 😜 Haha
2016. dec. 30. 23:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem, akkor ez nagyon megoszlik.

Hát, kedves utolsó, nézd meg és megtudod.

2016. dec. 31. 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kuriozumnak kuriozum, de ez magaban nem garancia a szexisegre. Nekem pl. mar-mar ijeszto vonzodasom van a szoke haj es a kek szemek fele - akar egyben, akar kulon, de nyilvan egyben a legfinomabb. :D Epp ezert, ha valakivel kep nelkul beszelek, csak annyit tudva, hogy szoke, akkor megelolegezek neki egy kis plusz bizalmat. Aztan mutatnak kepet, es puff, szertefoszlik a varazs. Mert hiaba van meg az ahitott kombinacio, ha az arcuk berendezkedese, a vonasaik szamomra nem vonzoak.

Nekem egyebkent vorosekbol Domhnall Gleeson es James Johnston jon be nagyon, Rupert Grint csak egy filmjeben, Ed Sheeran pedig abszolut nem.

Mondjuk en altalaban rajongok a megszokottol eltero dolgokert, barmirol is legyen szo. :)

Milyen visszajelzeseket kapsz/kaptal a lanyoktol eddig?

2016. dec. 31. 18:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Sok nő bukik rá! Ha ügyes vagy, kihasználhatod.
2016. dec. 31. 19:08
 9/11 A kérdező kommentje:

7. Volt aki csak ezért akart velem járni, és volt aki csak ezért nem...

De ha nem, annak többségében más oka volt...

2016. dec. 31. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:
1%, azaz minden 100. (századik), szóval ez annyira nem ritka
2017. jan. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!