Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#6, #15 neked szerintem nagyon torz értékrended van.
Mi ferdített el ennyire?
6. vagyok ismét.
19. Nem azt mondom hogy zsíros, mert nem az. Inkább olyan izomtalan. Persze ez csak mint férfit érdekel, ahhoz hasonlítva amilyen én leszek ha végeztem, ahhoz képest gyenge és kb fura, hogy ez vonzóbb a nőknek.
De attól még elfogadom, nyilván megvan benne a vonzó faktor nektek.
21. Nem értékrend ez, hanem szépségről alkotott vélemény.
Hogy az torz-e nem tudom, de magamnak akarok tetszeni, nem a nőknek. Elégedett szeretnék lenni, nem szexi.
Aztán az elégedettségem, a viszonylag izmos testem, a széles látóköröm, és úgy egészben én fogok-e kelleni bárkinek, az már annyira nem érdekel.
Nekem nagyon nem jön be, de szerintem az arca miatt.
Egyébként izomzatra nálam ez a maximum, ami bejön, ezután már mindenki a "túl izmos" kategóriába tartozik.
feltettem ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Az itteni linkelt pasinak az összes csaj a világon elnézné hogy krumplit sütöget
Kissé nem ütik az általad terjesztett dolgok egymást? Hogy a nőknek az anyagi biztonság kell de ha helyes a pasi akár dolgozhat a mekiben is minimálbérért. Akkor most arról próbálsz meggyőzni hogy a nőknek a pénzes pasi kell vagy a ha helyes akkor szegény is lehet? Én mondjuk jól keresek, nem eltartót keresek magamnak hanem párt. Olyat, aki nem bűnronda de nem is kell egy férfimodell szintjét ütnie. Szerintem ez reális és nem felszínesség. Ugyanezt tudom nyújtani akkor miért nem várhatom el hogy a pasimnak is vállalható feje legyen? Pénz kérdésben meg ha kevesebbet keres de nem akar rajtam élősködni akkor nekem oké. Nem tervezek gyereket, de más nőknél ott van hogy azért 2 minimálbéres fizuból nehéz gyereket nevelni, de nyilván a jobb eset az lenne ha mindkét fél kicsit jobban keresne. Nem milliókra gondolok, de ég és föld a különbség a minimálbér között meg a millós nettó fizu között, van közte bőven átmenet. Nem értem miért kell ennyire szélsőségesen hozzáállni, hogy milliós fizu és modell kinézete VS minimálbéres bányarém.
Amúgy jelezném hogy a kérdés még mindig annyi volt hogy Jamie Dornan jó pasi-e. Itt a kép szerinted vonzó-e vagy sem? Nem kell belemagyarázni mindenbe hogy a nők felszínesek. De tessék ezt én kérdeztem: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Hány pasi írta volt aki írta hogy a férfiak felszínesek és biztos nagyon lenyügöző személyiségük van? Hmmmm nulla. Fordított esetbe se jobb a helyzet, de se itt se ott nem a személyiség volt a kérdés csak a kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!