Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a képmutatás, a kinézete volt a kérdés.
Én inkább azt érzem képmutatásnak ha valaki előadja hogy csak a belső számít. Amúgy te vagy az az idióta aki privátban egy kisregénnyel letámadott hogy a nőknrk vsak és kizárólag a külső számit?? Kedves agyonfrusztrált #11es
6. vagyok ismét.
Azt mondjuk nem feltételezném, hogy "csak a belső számít" hiszen nekem sem csak az számít.
De azt gondoltam van egy szint, ami még gyenge, és ez az alkat még a gyengéhez tartozik. Férfi szemmel legalábbis. A női ízlések többségében úgy néz ki mást mutatnak. Lehet rosszul ítéltem meg a többség ízlését...
De nem másoknak akarok tetszeni, mielőtt jönne egy ilyen hogy mindenkinek megfelelni akarok. Magamnak tetszeni akarok...
De mondjuk egy ilyesmi szeretnék lenni:
Lehet nem látszik soknak a különbség, gyakorlatilag viszont van sok különbség.
Még ha ilyen arányos arcszerkezetem nem is lehet sehogy, testre viszont lehetek hasonló.
Ő már túl izmos, lányok?
6. vagyok újfent.
16. Gratulálok, gondolom nem 2 nap van benne.
Ettől függetlenül ez a cél, mert szerintem szép és kellemesebb ilyen testben élni, mint egy zsírosban.
25 vagyok
Nem lenne rossz, de ezek a pozer kepek..
1-2. kep: mint valami pitizo kutya
3. kep: egy majom, aki nem ert valamit
4. kep: jatszoteren pozerkodik.
Igy ezek a kepek alapjan nem jon be, pedig lehet jopasi.
A kislanyok most az Instagramos kutyaful filteres kepekre csorgatjak a nyalukat, meg az osszerancolt homloku "nem ertem mi van" bamba arckifejezesre, szoval jo, ha kernel kort is a valaszok melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!