Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ő jó pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ő jó pasi?

Figyelt kérdés

10/?

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 30. 12:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
4%
na itt vannak már képmutató nők,akinek csak a külső számit,magasról lesza..ják a személyiséget..
2016. dec. 30. 13:21
 12/32 anonim ***** válasza:
95%

Mi a képmutatás, a kinézete volt a kérdés.

Én inkább azt érzem képmutatásnak ha valaki előadja hogy csak a belső számít. Amúgy te vagy az az idióta aki privátban egy kisregénnyel letámadott hogy a nőknrk vsak és kizárólag a külső számit?? Kedves agyonfrusztrált #11es

2016. dec. 30. 13:49
 13/32 anonim ***** válasza:
11%
Rohadtul szexi és jóképű,egy isten *-* 10/9,ha kedves és jófej is,akkor 10/1000000.
2016. dec. 30. 13:49
 14/32 anonim ***** válasza:
De várj mindjárt értékelem egy pasi személyiségég akit nem ismerek személyesen csak hogy a külsejét ehhez igazítottan pontozhassam. Fizess be inkább egy prostihoz ha ilyen frusztrált vagy esetleg edz hogy jobban nézz ki, ne itt mond csak a magadét.
2016. dec. 30. 13:51
 15/32 anonim ***** válasza:

6. vagyok ismét.

Azt mondjuk nem feltételezném, hogy "csak a belső számít" hiszen nekem sem csak az számít.

De azt gondoltam van egy szint, ami még gyenge, és ez az alkat még a gyengéhez tartozik. Férfi szemmel legalábbis. A női ízlések többségében úgy néz ki mást mutatnak. Lehet rosszul ítéltem meg a többség ízlését...

De nem másoknak akarok tetszeni, mielőtt jönne egy ilyen hogy mindenkinek megfelelni akarok. Magamnak tetszeni akarok...

De mondjuk egy ilyesmi szeretnék lenni:

[link]

Lehet nem látszik soknak a különbség, gyakorlatilag viszont van sok különbség.

Még ha ilyen arányos arcszerkezetem nem is lehet sehogy, testre viszont lehetek hasonló.

Ő már túl izmos, lányok?

2016. dec. 30. 13:56
 16/32 anonim válasza:
6 én most nézek ki így kb :D
2016. dec. 30. 13:59
 17/32 anonim ***** válasza:
Ez a pasi nagyon jó szerintem is. Amit az utolsó linkelt az nekem már nagyon sok.
2016. dec. 30. 14:01
 18/32 anonim ***** válasza:

6. vagyok újfent.

16. Gratulálok, gondolom nem 2 nap van benne.

Ettől függetlenül ez a cél, mert szerintem szép és kellemesebb ilyen testben élni, mint egy zsírosban.

2016. dec. 30. 14:01
 19/32 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél 6-os még jó, de szerintem a kérdésben szereplő férfi így is messze van a zsírostól. Én inkább erre gondoltam sok alatt [link] remélem jó a link telóról még nem próbáltam linkelni :)
2016. dec. 30. 14:07
 20/32 anonim ***** válasza:

25 vagyok

Nem lenne rossz, de ezek a pozer kepek..

1-2. kep: mint valami pitizo kutya

3. kep: egy majom, aki nem ert valamit

4. kep: jatszoteren pozerkodik.

Igy ezek a kepek alapjan nem jon be, pedig lehet jopasi.

A kislanyok most az Instagramos kutyaful filteres kepekre csorgatjak a nyalukat, meg az osszerancolt homloku "nem ertem mi van" bamba arckifejezesre, szoval jo, ha kernel kort is a valaszok melle.

2016. dec. 30. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!