Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megpróbálnátok az anált ha semmenyire nem tetszene, a párotok kedvéért?
Nem.
A szex lényege, hogy mindkettőtöknek jó legyen, nem pedig az, hogy egyik szenved, másik élvezi.
Nem.
Semmi olyasmit nem próbálnék ki, ami taszít, vagy egyenesen fájdalmas, és eszembe nem jutna ilyesmire a másikat rákényszeríteni.
Aki annak ellenére erőlteti, hogy tudja, hogy téged taszít, az csak azt mutatja, hogy egy igazi önző fajankóval álltál össze.
F 30
"miért nem jó a vaginális,orális? Amit a nő is élvez."
Mert őt nem érdekli, lesz**ja, hogy élvezed-e. Sőt, nem csak az nem érdekli, hogy élvezed-e, de az is hidegen hagyja, ha fájdalmat okoz.
Az érdekli, hogy neki hú, de jó legyen, meg elmondhassa magáról, hogy na, végre rongyosra dugtam a s*ggét.
Én imádom az anált, de a mostani barátom irtózik tőle. Egyszer megkérdeztem, hogy nem akarja-e kipróbálni, de szerinte ez taszító, aztán hagytuk is a témát. Rengeteg formája van a szexualitásnak, ami mindkét félnek óriási élvezetet okoz, inkább ezeket csináljuk, mint olyasmit, ami neki nem jó.
Ha meg olyant akarna kipróbálni, amitől én irtózok, természetesen nem engedném. A szeretkezés nem arról szól, hogy az egyik élvezi, a másik meg szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!