Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az átlagtól kicsit eltérő fétiseket?
Figyelt kérdés
Pl a kaki, pisiszex, az animal, bdsm, cuckold, bukkake, groupen, terhesnő, stb... Engem ezek a dolgok, mind izgatnak és űzöm őket. Mégis, ha szóba hozom jön a szörnyűlködés...2016. dec. 29. 16:21
1/7 anonim válasza:
Az első hármat és az utolsót mindenképp, a többivel szerintem nincs nagy gond, maximum pszichés zavar.
2/7 anonim válasza:
Azért mert a nagy része nem a "kicsit" eltérő kategória, hanem a teljesen "aberrált" kategória.
3/7 anonim válasza:
Számomra ezek közül inkább az animal taszít, de a kaki is. Előbbi azért mert állatkínzásnak is minősítem, a széklet pedig súlyosan fertőző is lehet, a vizelettel szemben. A többi nálam is ok, valami űzök, valamit csak szeretnék. 27/F
4/7 anonim válasza:
Te is írtad:"átlagtól eltérő",vagyis nem a megszokott.Ha valami szokatlan,az emberek többsége máshogy áll hozzá.És mivel szexuális szokásokról beszélünk,ami elméletileg egy intim dolog,az emberek ítélkezőek vele kapcsolatban.
Egyébként különbség van fétisek között is.Nálam a kaki és animal nagyon kivágja a biztosítékot.Bár a többit sem próbáltam még,de azokat azért könnyebben venné be a gyomrom.:)
5/7 anonim válasza:
Ezek egy része már a normalitáson felüli.
Miért ítélik el azt, aki állatokkal dug?
Talán mert emberekkel kéne.
6/7 anonim válasza:
Miért?
Elítélik?
Amúgy fiú, vagy lány vagy fiam?
39f
7/7 anonim válasza:
Ezek egy része fétis, más része parafília, aberráció.
Azért a kaki-pisiszex, meg a zoofília nem kicsit eltérő.
Vagy mi neked a nagyon eltérő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!