Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a lányok még a legártalmatlanabb fétiseket is visszautasítják?
Hány éves vagy?
20 fölött szerintem már nem olyan elutasítóak, na meg nem kell ajtóstól rontani a házba.
Másrészt nem mindegy milyen az a fétis.
Ami a női testrészekre vonatkozik azokat szerintem nagyon is szeretik.
Nem mindegy milyen fétised van.
Ha olyan ami undorító (kaki, pisi stb.) akkor ne csodálkozz ha elvagy utasítva.
Ha olyan fétised, ami a nőnek nem fér bele (hármas szex, szopatás, öklözés, mélytorok, kikötözés, aggresszivitás) akkor se csodálkozz. Nem mindenki szereti ezeket. Ha úgy érzed, hogy muszáj megélned, akkor vagy hivatásoshoz menj vagy keress olyan lányt, akinek ez bejön.
Én nem dobnék ki azért egy fiút, mert hasfétise van, ne nevettess már xD
Ha kaki, vagy pelenka, vagy mittomén milyen fétise lenne, akkor se dobnám ki, max elutasítanám az ilyen módú szexet..
Kérdező ezt finomabban is megfogalmazhattad volna.
Most elképzeltek téged hasfétisesként, ahogy így előadtad magad: Simogatod és nyalogatod a lány hasát, miközben kivered magadnak, ő pedig nem is élvez semmit.
8:
A legtöbb embernek olyan "beteg" fétise van, hogy olyat szeret csinálni a másikkal amit a másik is élvez. Nem önzetlenségből, hanem mert őt magát az elégíti ki lelkileg, ha a másik is élvezi amit csinálnak vele.
A punci nyalást nem azért élvezem férfiként, mert fizikailag ingerel engem, hanem mert gyönyörű látni a másik élvezetét, miközben csinálom neki. A nők sem a fizikailag bizsergető érzés miatt szeretnek farkat szopni.
Az ilyen fétisek a legtöbb emberben pont ezt törik meg és emiatt nem érdekelnek sok embert. Hol lenne jó érzés az nekem, hogy bedugom a farkam a barátnőm két lábujja közé és addig húzogatom míg el nem megyek, de úgy hogy közben ő nem élvez semmi élvezetet? De ugyanezt a legtöbb manapság fétisnek nevezett fétisről el lehet mondani. Akik művelik és élvezik őket, azok tisztában vannak vele, hogy ez a másik fél számára nem jár sokszor élvezettel.
Ezt nem lenézendőként vagy alávaló dologként mondom, hanem csak egyszerűen úgy, hogy ez nem vonzza a legtöbb embert, mert a legtöbb ember nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!