Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak vannak átlagtól eltérő szexuális vágyai az egészségesnek számít, és ha egy nőnek vannak az beteges, vagy az is egészséges?
Én pl nagyon kihasználom hogy a fantáziában mindenl ehetséges, volt már hogy olvastam hogy ez teljesen egészséges, de én félek hogy ennek lehetnek rossz hatásai is és abba kéne hagynom, de nagyon nehéz szinte lehetetlen :(
21/L
21 évesen? Buta kérdés, ami egészségtelen lehet a pisi szex például a fertőzések miatt. Vagy ha gumi nélkül szexelsz. Fantáziálni lehet bármiből, abban semmi beteges nincs, a valóságban pedig védekezz és járj szűrésre és full tesztre.
23N
Butus 😃
1; a fantázia szabad!
2; ha meg is valósítod, de olyannal aki vevő rá, akkor az legyen bármilyen "perverz", számotokra a lehető legtermészetesebb dolog lesz! 😃
#3 pl. mi? mert sokminden kivitelezheto
de ha megsem az eleg bizar lehet vagy hasonlo...
Akkor mindenkinek a válasz pmre:
Más nő szexel valakivel, nem én.
és lehetőleg egy kevésbé szép nő.
Emiatt gyakran csinálok olyat hogy társkeresőn kamu profillal (Egy csúnyácska lányéval) szedek fel másokat és úgy fantáziálok :(
ez igen lágy......
semmi baj nincs ezzel,nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!