Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfinak vannak átlagtó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak vannak átlagtól eltérő szexuális vágyai az egészségesnek számít, és ha egy nőnek vannak az beteges, vagy az is egészséges?

Figyelt kérdés

Én pl nagyon kihasználom hogy a fantáziában mindenl ehetséges, volt már hogy olvastam hogy ez teljesen egészséges, de én félek hogy ennek lehetnek rossz hatásai is és abba kéne hagynom, de nagyon nehéz szinte lehetetlen :(

21/L

2016. okt. 23. 22:25
1 2
 11/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 mi mi?

nem ertem

ez lenne magyarul?:

azt szereted nezni ha toled csunyabb no szeretkezik egy ferfival?

ebben semmi kivitelezhetetlen nincsen

2016. okt. 23. 22:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezzel tényleg semmi gond nincs. Akár még meg is valosithatnánk:-)
2016. okt. 23. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Ebben szerintem sincs semmi kivitelezhetetlen. És betegesnek sem nevezném.

Ha találsz egy "csúnyácska" lányt aki épp szexelne egyet, akkor szólj! Lehet mindhármunknak jó lenne a végén; )

2016. okt. 23. 22:46
 14/19 A kérdező kommentje:

de azt meg nyílván nem akarnám, hogyha lenne egy párom hogy mással lefeküdjön.

Csak élvezem nézni ha egy csúnyácska lány szexel, és attól félek hogy lassan ez jobban fog tetszeni mintha én magama szexelnék.

2016. okt. 23. 22:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor az én olvasatom:

Egyrészt magad nem tartod szépnek. Esetleg egy pasi elvette az önbizalmad. Ezért magadnál csúnyább lányok képével szedsz fel szexcsetre pasikat, hogy aztán arra masztizz, hogy egy pasi egy sokkal rosszabb nőről fantáziálva veri magának, tehát ha téged gondolja, akkor feltehetően még jobb lenne neki, de téged nem kaphat meg, és ezzel te föléjűk emelkedsz elérhetetlenűl?

2016. okt. 23. 22:48
 16/19 A kérdező kommentje:

A vége nem igaz, az eleje talán igen.

Amit meg írtál hogy mit csinálok az igen úgy van.

2016. okt. 23. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Téged nekem találtak ki! Szeretek kimondottan csunyácska csajokkal szexelni és van bennem egy nagy adag exhibicionizmus is.
2016. okt. 23. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem elsősorban a szexről szól nálad, az csak egy eszköz.

Nem az aktus érdekel, hanem valami lelki furaság amit művelsz.

Szóval szerintem vannak gondok veled.

2016. okt. 23. 23:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Ameddig külön tudod választani a fantáziáidban magadról alkotott képedet ami nyilván merőben eltér a valóságtól, akkor addig nem lesz baj, ha azonban összemosod magadban az általad magadról kreált, és a létező hús-vér világot akkor lehetnek problémáid, próbálj meg kevésbé a gondolataidra hagyatkozni, és több időt társaságban tölteni.
2016. okt. 24. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!