Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak vannak átlagtól eltérő szexuális vágyai az egészségesnek számít, és ha egy nőnek vannak az beteges, vagy az is egészséges?
Én pl nagyon kihasználom hogy a fantáziában mindenl ehetséges, volt már hogy olvastam hogy ez teljesen egészséges, de én félek hogy ennek lehetnek rossz hatásai is és abba kéne hagynom, de nagyon nehéz szinte lehetetlen :(
21/L
#9 mi mi?
nem ertem
ez lenne magyarul?:
azt szereted nezni ha toled csunyabb no szeretkezik egy ferfival?
ebben semmi kivitelezhetetlen nincsen
Ebben szerintem sincs semmi kivitelezhetetlen. És betegesnek sem nevezném.
Ha találsz egy "csúnyácska" lányt aki épp szexelne egyet, akkor szólj! Lehet mindhármunknak jó lenne a végén; )
de azt meg nyílván nem akarnám, hogyha lenne egy párom hogy mással lefeküdjön.
Csak élvezem nézni ha egy csúnyácska lány szexel, és attól félek hogy lassan ez jobban fog tetszeni mintha én magama szexelnék.
Akkor az én olvasatom:
Egyrészt magad nem tartod szépnek. Esetleg egy pasi elvette az önbizalmad. Ezért magadnál csúnyább lányok képével szedsz fel szexcsetre pasikat, hogy aztán arra masztizz, hogy egy pasi egy sokkal rosszabb nőről fantáziálva veri magának, tehát ha téged gondolja, akkor feltehetően még jobb lenne neki, de téged nem kaphat meg, és ezzel te föléjűk emelkedsz elérhetetlenűl?
A vége nem igaz, az eleje talán igen.
Amit meg írtál hogy mit csinálok az igen úgy van.
Szerintem ez nem elsősorban a szexről szól nálad, az csak egy eszköz.
Nem az aktus érdekel, hanem valami lelki furaság amit művelsz.
Szóval szerintem vannak gondok veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!