Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valami bajom az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami bajom az anális szextől?

Figyelt kérdés
Már többször csináltuk de még mindig fáj közben, meg olyan érzésem van mintha wc-nem kellene. Előtte mindig elmegyek,sok sìkositót használunk. Mégis fáj. Olvastam hogy lehet elsőre nem jó,de ez màr a negyedik volt.Aggódom is,hogy nem lesz valami következménye ennek.
2016. dec. 29. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:
igen, lehet tle bajood:S
2016. dec. 29. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell eröltetni, ami nem megy.

Jó kis fertőzést lehet összeszedni mikor az ilyenkot keletkező belső kis sebekbe belemegy a szar.

Popódat kakkantásra használd, farokfogadásra a punci való

2016. dec. 29. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

A síkosítás mellett a farka előtt tágítgatja ujjal? Felizgatja?

Egyébként meg ha nem kellene akkor ne csináljátok. Próblkozni jó, de szenvedni teljesen értelmetlen

2016. dec. 29. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáltad úgy is hogy más más pózban ahogy neked élvezetesebb ?
2016. dec. 29. 09:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Csinálta az ujjával is. Minden alkalommal más pózban csináltuk. Ezért kérdezem,hogy nektek is fájt ennyi alkalom után?
2016. dec. 29. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerinted mit jelez a tested a fájdalommal?
2016. dec. 29. 10:04
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Majd kifordul a lyukad, aztán nézhetsz.
2016. dec. 29. 10:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokat vártam azoktól akik màr csinálták,hogy mennyi ideig volt rossz nekik.Mert azt olvastam,hogy először nem olyan jó. De ahogy olvasom itt senki nem csinálja.
2016. dec. 29. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Párom nagyon mondogatja mostanában, hogy szeretné...

Én ma először csináltam magamnak (tágítás céllal, hogy ha oda kerül a sor akkor tudjam mire számítsak és ne fájjon annyira...)

Vibrátor, kis síkosítóval, és 5 perc után bement teljesen, nem fájt, kellemes volt és közbe még nagyon durván be is nedvesedtem!

Szóval én magamnak most csináltam először, feszített a bőr, de szépen lassan mindig kicsit beljebb mentem. nem fájt. Jó persze én magamnak csináltam és addig toltam amíg úgy éreztem, hogy most épp addig megy, ott kicsit játszottam, majd tovább, megint játék és bent van teljesen. A párod erre figyeljen, hogy szakaszosan mindig beljebb kis játék, beljebb kis játék, így nem kéne fájnia.

A wc-re menetel érzés normális az nem fog elmúlni, de ha előtte egy fél órával voltál, akkor nem lesz baj és szabadulj fel az érzésben.

Alig várom, hogy holnap meglephessem vele !!!

Nagyon féltem tőle, mert volt rossz tapasztalatom, aki akarta, én nem engedtem és csak úgy szárazon bevágta... Baromira fájt, és azóta nem is hajlok rá.

De a mostani páromat nagyon szeretem és szeretném minden igényét kielégíteni, így úgy döntöttem előbb magam próbálkozok meg vele, aztán mehet a menet :)

2017. jan. 11. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!