Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van h csak anális szextől élvezek el? 18/L
Figyelt kérdés
Mégsem szeretem annyira mert először mindig fáj mikor a pasim be teszi de aztán mikor jó lesz akkor csak így tudok elmenni rendes szextől nem.2016. márc. 26. 12:33
1/14 anonim válasza:
Pszichés hàttere lehet, leginkàbb. Bàr olvastam rola, hogy pàr éve felfedezték, egyes noknél van egy, a G ponthoz hasonlo "funkcioju" érzékeny terulet a végbélhez eso oldalon. Na, ezek a nok képesek leginkàbb anàlis orgazmusra. Ha viszont csak igy sikerul elmenni, annak valami lelki hàttere is lehet.
2/14 anonim válasza:
Talán egy tapasztalt valamirevaló férfivel talán sikerülne a hüvelyi orgazmus is.
Rossz a partnered! Ennyi.Ez nem pszichés.Fiatal vagy és rutintalan.Rutintalan partnerrel/vagy partnerekkel a hátad mögött.
3/14 A kérdező kommentje:
Eddig 5 pasival voltam eggyutt és velük még análtol se mentem el mostani pasim a legjobb, talán azért mert őt tényleg szeretem.
2016. márc. 26. 13:11
4/14 A kérdező kommentje:
Es nem tapasztalatlan pasikkal voltam
2016. márc. 26. 13:12
5/14 anonim válasza:
Aki análisan el tud menni.Az hüvelyi úton is.
Ennek csak technikai okai vannak.Azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni.Lehetett volna 10-15 partnered is.A minőségi szex nem a darabszámtól függ.
6/14 anonim válasza:
Csiklósan se sikerül? Esetleg próbáltad hajlított fejü vibrivel a g pontost?
9/14 orton válasza:
Nincs veled semmi baj, sőt most már azért is mehet nehezebben mert rá is görcsölsz valszeg, főleg ha már gyakorira is beírtad a kérdést :) csak nyugi és próbálkozz, majd jön az!
10/14 anonim válasza:
Engem nagyon meg*aszhatna már valaki!!!! ;) aztán jól ki is nyalhatna !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!