Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell pettingelni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell pettingelni? Lehetőleg nagyon részeletesen😊

Figyelt kérdés

2016. dec. 27. 14:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok ezt kihagytam
2016. dec. 27. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Ezt nem lehet részletesen leírni! A petting minden a közösülésen kívül! Simogatás, csokolgatas, akár az orális dolgok is.
2016. dec. 27. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Srác vagyok, azt tudom, hogy én mit csinálok.

Ágyba viszem a lányt, elkezdek vele csókolózni. Utána kicsit megcsókolom a fülét, a nyakát, közben simogatom a combját majd kikapcsolom a melltartóját. Utána haladok szépen lefele. Persze melleknél megállok, kicsit játszok velük, cirógatom, csókolgatom. Aztán jön a has, köldök. Itt is eltöltök egy kis időt, de nem annyit, hogy unalmas legyen. Lehúzom a bugyiját, de nem térek még a lényegre. Haladok lefele, puncija előtt elmegyek, csókolgatom a combját, szinte térdig, utána vissza. Aztán megpuszilom középen, de még mindig nem a lényegre, irány a másik oldal. Utána már jön a lényeg, de persze először csak a külső részt puszilgatom, elkezdem simogatni. Ilyenkor általában már úgy fel van izgulva a csaj, hogy behúzza a fejemet, na ilyenkor megkeresem a csiklóját, nem a lyukat nyalom, hanem csak a csiklót, és a nyelvemmel a Hupikék Törpikék dallamára játszok vele, másodpercenként 3-4 nyalással, közben kicsit puszilgatom az igazgyöngyét, és ha igénye van rá, 1 vagy két ujjal elkezdem ujjazni. Persze közben váltok, hogy ne legyen monoton, de ez a fő vonal, olyan 6-7 perc és jön a csúcs. Amikor érzem hogy már remeg a lába, akkor kezemmel közrefogom a lábait, ránézek, és hideg levegőt fújok a csiklójára. Be szokott jönni a dolog. :D

2016. dec. 27. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is nekinyomnám a lányt a falnak, lágy csókokat adnék az ajkaira, valamint puszilgatnám és óvatosan harapdálnám a nyakát. Mindeközben a fenekét markolnám vagy alányúlnék hátulról. Aztán szépen lassan rátérnék a melleire, szopogatnám a mellbimbóit, majd fokozatosan lefele haladva végigcsókolnám a szexi hasát. Adnék egy puszit a szeméremdombjára, és végigcsókolnám a belső combjait. Ezt követően megujjaznám, és ha már olyan nedves lenne, hogy tocsogna, ráültetném az arcomra és felnyomnám a nyelvem a puncijába. A csikló izgatását hagynám a legvégére, hogy ő húzza oda a fejem. Körkörös mozdulatokkal izgatnám és gyengédem szívogatnám, amíg olyan orgazmusa nem lesz, hogy beleremeg az egész teste.

Nálam ez a petting.

2016. dec. 27. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Körülbelül ígx értettem a részletesnél... Köszi emberek😉
2016. dec. 27. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!