Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Moziban lehet pettingelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Moziban lehet pettingelni vagy vannak kamerak es ki kuldenek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy tegyuk fel van egy majdhogynem ures terem.A srac az olebe kap egy kabatot.Sotet van.Vannak ho vagy sotetben lato kamerak? Lebuknank?

2015. nov. 24. 23:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért lennének hőkamerák a moziban? :D Amúgy én hallottam már hasonló sztorikat, hogy a csaj lecummantotta a barátját film közben
2015. nov. 24. 23:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak elgondolkoztam.Miert ne lennenek kamerak? Viszont a sotetben nyilvan nem latnak semmit.
2015. nov. 24. 23:47
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudok róla, hogy lennének...azért az mégiscsak a személyes jogok megsértése, ha a beleegyezésem nélkül filmeznek, a biztonsági kamerákra meg általában van kint jelzés, ami felhívja a figyelmet
2015. nov. 24. 23:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Simán lehet. Remélem az új SW alatt kedvet kapok majd lecummantani magamat.
2015. nov. 24. 23:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Fénykard bekapcs? :D Hát, ahogy neked jó, de ha a premier alatt és észreveszik, szerintem felszabadulnak körülötted a helyek ;)
2015. nov. 24. 23:56
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem star wars es nem premier.(amugyis habar en nem szeretem annyira de megis csak a SW-rol beszelunk es az megerdemel annyit hogy vegig nezzuk ;)

Es nem cumi.Azt talan meg nem valalnam be.De esetleg kivernem neki. ;)

2015. nov. 25. 00:11
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Jogok megsértése? Miről beszélsz? Talán nem kéne azt csinálni ott, amire az a hely NEM való. Aki moziban csinálja ezt, én azzal kifizettetném az összes többi néző mozijegyét.

Otthon bohóckodjatok már, szerencsétlenek! Arra nem gondoltok, hogy más nem akarna olyan helyre menni, ahol ti bohóckodtatok?

2015. nov. 25. 00:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves 7-es: Én senkit nem bátorítottam arra, hogy bármit csináljon...én is filmet nézni megyek moziba :D Csak a kérdező kamerákkal kapcsolatos kérdésére válaszoltam általánosságban :)
2015. nov. 25. 00:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem recskázhatsz az új SW bemutatója alatt!
2015. nov. 25. 00:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Otthon tőlünk a füledbe is élvezhet, de amire kifizettük a jegyet azt tudjuk már a megfelelő körülmények közt megnézni. Ha kifogsz egy kevésbé toleráns szék szomszédot akkor ő fog kiküldeni.

Az meg nem tudom milyen film, milyen időpontba amikor üresek a termek. Nyilván ha távcső kell hozzá hogy észre vegyenek akkor nem fog zavarni senkit.

Egyébként a sötétbe nem örülnék ha kiverné nekem valakit, mert utána lehet kellemetlen kimenni a teremből úgy, hogy nem tudod mit élveztél össze. Esetleg a combodon folyik végig, vagy a felsődről csöpög... akkor én már a szopás javasolnám, lenyeléssel.

2015. nov. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!