Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Moziban lehet pettingelni vagy vannak kamerak es ki kuldenek? Tapasztalatok?
Nem star wars es nem premier.(amugyis habar en nem szeretem annyira de megis csak a SW-rol beszelunk es az megerdemel annyit hogy vegig nezzuk ;)
Es nem cumi.Azt talan meg nem valalnam be.De esetleg kivernem neki. ;)
Jogok megsértése? Miről beszélsz? Talán nem kéne azt csinálni ott, amire az a hely NEM való. Aki moziban csinálja ezt, én azzal kifizettetném az összes többi néző mozijegyét.
Otthon bohóckodjatok már, szerencsétlenek! Arra nem gondoltok, hogy más nem akarna olyan helyre menni, ahol ti bohóckodtatok?
Otthon tőlünk a füledbe is élvezhet, de amire kifizettük a jegyet azt tudjuk már a megfelelő körülmények közt megnézni. Ha kifogsz egy kevésbé toleráns szék szomszédot akkor ő fog kiküldeni.
Az meg nem tudom milyen film, milyen időpontba amikor üresek a termek. Nyilván ha távcső kell hozzá hogy észre vegyenek akkor nem fog zavarni senkit.
Egyébként a sötétbe nem örülnék ha kiverné nekem valakit, mert utána lehet kellemetlen kimenni a teremből úgy, hogy nem tudod mit élveztél össze. Esetleg a combodon folyik végig, vagy a felsődről csöpög... akkor én már a szopás javasolnám, lenyeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!