Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem tetszenek az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tetszenek az ilyen testalkatú lányok?

Figyelt kérdés

"Csak a kutyák játszanak csontokkal" - és mi van, ha valaki nem szereti a húsit? Egyszerûen nem találom a húsis lányokat vonzónak, ti mit találtok vonzónak bennük?

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 26. 14:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tudod attól mert neked anorexiások jönnek be(a képeken egyébként pont úgy néznek ki a lányok mint az anorexiás tinédzserek ezért kapod drágám a privát oltásokat) még nem mindenkinek ez tetszik a kérdéshez meg azok fognak írni akiknek ez jön be.Másik dolog egyébként tisztában vagy vele hogy mi a husi? A mai fiatal férfiak nagyja annyira idióta hogy egy normál súlyú nőies alkatút lehusiz. Hülyék a husi azt jelenti TÚLSÚLYOS.Tisztában vagytok a szó valódi jelentésével?Nem a bulvár fa.szságokat kell követni nézzetek utána normálisan és legyetek vele tisztában függetlenül attól hogy nektek mi jön be.Ti vagytok az a gyilkos kategória akik testkép zavart okoztok a nőknek (főleg azoknak a gyökereknek akiket a véleményetek érdekel) a elferdült ízlésetekkel mert sajnos akinek minden rendben van a fejében annak ha ez is bejön meg ezt is elfogadja nem ez a zsánere.Aminek marha egyszerű oka hogy ez a testalkat egészségtelen. Nagyon ritka ha valakinek ilyen az alkata (koplalás,egészségtelen diéta nélkül)és tinikor felett szinte egy nő sem ilyen.Amúgy ha a párod szül és meghízik majd mi lesz?Tipikus csalfa minta apa leszel vagy sikerül agyilag felnőni?.Én nem vagyok egy bálna meg őszintén le.szarom akinek nem tetszem de nem csípem azokat akik úgy sértegetnek meg provokálnak másokat hogy tisztában sincsenek a női test biológiájával.Ki nem állhatom akik csak úgy szemre ez bejön akkor ez csinos aki meg attól teltebb az kövér. Ezeknek a szerencsétleneknek pl semmi csípője.Majd lehet császározni szüléskor. Nekem van csípőm fenekem mellem de nem vagyok túlsúlyos.A deszka és a túlsúly között vannak határesetek is. Engem nem zavar amúgy ha valakinek ez tetszik.Nem kell mindenkinek tetszenem.Amennyi női testalkat van és pont azért vagyunk szépek mert sokfélék vagyunk nem is lehetséges hogy minden nőtípus minden férfinek tetszen. Egyik exem nagyseggűzött le negyedik randin teljesen normális kinézettel mert valószínűleg neki is ez jön be. Annyit ért el vele hogy repült bár túl finom voltam lehet valamit bele kellett volna nyomni a fejébe hogy tudja hol a határ elvégre normálisan is meg lehet mondani a másiknak ha nem jön be. Egyébként ő is úgy nézett ki mint aki haláltáborból szabadult így nem csoda ha ez jött neki be.Lehet félt hogy összetöröm az izmaimmal mivel neki nem voltak.Gyúrós férfiak között sok az inverz anorex nem csoda ha azok között is van ez tetszik.Normálisabbjának meg inkább a sportos nők.Nekem speciel a sovány férfiak nagyon nem jönnek be. Egy férfi azért férfi hogy legyen ereje pont.Ha nincs akkor meg eddzen vagy keressen olyat akinek a sovány tetszik.
2017. ápr. 23. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!