Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek az ilyen testalkatú lányok?
"Csak a kutyák játszanak csontokkal" - és mi van, ha valaki nem szereti a húsit? Egyszerûen nem találom a húsis lányokat vonzónak, ti mit találtok vonzónak bennük?
Vekony lanykent, ez nagyon jol esett, fiuk! :)
Mindig csak a beszolasokat kapom, ritka, hogy dicsernek. 18/l
bejönnek, noha nem a mindegyik - tényleg van 1-2 határeset a képeken...
-viszont! uhh...de rég volt szerencsém egy ilyen alkatú lányhoz, mostanában mindig a husibb lányok találnak meg, nem azt mondom h baj, de magamat sem szeretném becsapni - hosszabb távra valami ilyet képzelek el, már ha a személyisége is klappol
Bírom, hogy valamelyik debella végig lepontozta a válaszokat.
Inkább a kérdező által belinkelt lányokat választanám, mint "ezt": [link]
Első barátnőm teltebb volt, mindigis zavart a rajta lévő felesleg, hiába működött köztünk a kémia (én szakítottam vele, de nem a testalkata miatt, hosszú sztori). Arról nem is beszélve, hogy ami nektek vonzó domborlat, az mind (talán Kim K esetében műanyag) zsír! Nem tudom gyerekek, nekem nem jön be, számomra nem nőies.
"Ez fiús" - haha!
Háj = nőiesség? Ne fárassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!