Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első análnál mire számítsak? Nagyon fog fájni? Akkor is, ha a partner odafigyel rám?
Hagyd már a marhaságaidat.
Csináld és kész.
Nem kell síkosító, beöntés legalább 2x előtte, anibakteriális zselé, gumi nélkül = biztos élvezet.
Te meg lazulj.
Szerintem baromság, hogy rohadt lassan csinálják.
Csak egyikőtök se stresszeljen ez a lényeg. Te meg fogadd magadba a fiút.
Én személy szerint első alkalommal nem ajánlom, hogy egyből fenékbe is dugjon a pasid. Szerintem bőven elég az, ha csak egy ujjal játszadoztok ott. Az a fontos, hogy az első élményed olyan legyen, hogy az anál jó érzés, különben egy életre elmegy tőle a kedved.
Ha csináljátok, szerintem ne ki-be húzgálja a pasid az ujját, hanem inkább masszírozzon téged belül. Közben nyalhatja a csiklódat, ujjazhatja a puncidat stb. Esetleg ha nagyon ügyes és tudja már, hogy hol van a G-pontod, megpróbálhatja a fenekeden keresztül masszírozni.
Beöntést természetesen nem kötelező csinálni előtte, de a tapasztalatom az, hogy sokkal könnyebb ellazulni úgy, hogy tudod, hogy biztosan nem történik semmi rossz. Erre is megvannak a módszerek, ha érdekel, leírom részletesen. Viszont síkosítás mindenképp fog kelleni, análhoz személy szerint olaj alapút/olívaolajat használnék - kivéve, ha óvszert is akartok használni, mert ugye az óvszer anyagát az olaj tönkreteszi.
A lényeg az, hogyha értelmes pasid van, akkor nem fog fájni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!