Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok? Kinek mi volt a legextrémebb hely ahol maszturbált vagy szexelt?
Hatalmas nagy bábuban kellett diákmunkásként az egyik kezét mozgatni, és mivel nyár volt ezért szóltak, hogy nagyon meleg lesz bent ezért lengén öltözzek.
A másik kezét egy másik diákmunkás mozgatta, valami plüssmackó volt vagy tudja a fene.
Bent meleg is volt meg sötét is, és beszélni sem szabadott hangosan, nehogy lebukjunk a vásárlók előtt, hogy nem gépi erővel mozgatják.
Az első három napon srácok voltak berakva mellém, így a végén már megszokásból amint beléptem boxere vetkőztem. A negyedik napon jött egy csaj, ő előbb ért oda én meg körül sem néztem csak vetkőztem. Eléggé meglepődött de mondtam neki, hogy majd ő is fog. Nem hitt nekem, de eleinte nem érdekelt, aztán amikor levetkőzött na utána egyre többet tekintgettem rá, és mivel csak az egyik kezem volt foglalt így a másikat is elfoglaltam...
Négyszer vertem ki aznap, elég extrém volt, mert ott volt mellettem a csaj és mégsem látta mit csinálok, illetve ott voltak körülöttünk a vásárlók is.
Következő nap is ő jött, a nap végére a szabad kezem jobban fájt mint amelyikkel dolgoztam...
Ami hirtelen eszembe jut:
szex esküvőn a vécéfülkében (közben hallottuk, hogy bejön a menyasszony a koszorúslányokkal átöltözni)
kiverés és szex nudista strandon
kiverés munkahelyen (nem csak wc-ben)
42F
Magasles, tópart, túrázás közben (Szex)
Az összes nagyon szép emlék :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!