Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk lányok? Kinek mi volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok? Kinek mi volt a legextrémebb hely ahol maszturbált vagy szexelt?

Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok

2016. dec. 22. 13:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas nagy bábuban kellett diákmunkásként az egyik kezét mozgatni, és mivel nyár volt ezért szóltak, hogy nagyon meleg lesz bent ezért lengén öltözzek.

A másik kezét egy másik diákmunkás mozgatta, valami plüssmackó volt vagy tudja a fene.

Bent meleg is volt meg sötét is, és beszélni sem szabadott hangosan, nehogy lebukjunk a vásárlók előtt, hogy nem gépi erővel mozgatják.

Az első három napon srácok voltak berakva mellém, így a végén már megszokásból amint beléptem boxere vetkőztem. A negyedik napon jött egy csaj, ő előbb ért oda én meg körül sem néztem csak vetkőztem. Eléggé meglepődött de mondtam neki, hogy majd ő is fog. Nem hitt nekem, de eleinte nem érdekelt, aztán amikor levetkőzött na utána egyre többet tekintgettem rá, és mivel csak az egyik kezem volt foglalt így a másikat is elfoglaltam...

Négyszer vertem ki aznap, elég extrém volt, mert ott volt mellettem a csaj és mégsem látta mit csinálok, illetve ott voltak körülöttünk a vásárlók is.

Következő nap is ő jött, a nap végére a szabad kezem jobban fájt mint amelyikkel dolgoztam...

2017. ápr. 13. 16:58
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Ami hirtelen eszembe jut:

szex esküvőn a vécéfülkében (közben hallottuk, hogy bejön a menyasszony a koszorúslányokkal átöltözni)

kiverés és szex nudista strandon

kiverés munkahelyen (nem csak wc-ben)

42F

2017. ápr. 13. 16:59
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Magasles, tópart, túrázás közben (Szex)

Az összes nagyon szép emlék :)

23L

2017. ápr. 14. 12:26
 34/38 anonim ***** válasza:
79%
Toparton,kocsiban,parkban padon,masztizás volt fiu 26
2017. jún. 28. 12:29
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Kukoricatábla, parlament
2017. szept. 4. 18:17
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Árpád híd alatt,szex.
2017. nov. 3. 21:16
 37/38 anonim válasza:
100%
Volt egy baráti összejövetel az egyik lány barátoméknál, és este egy szobában aludt mindenki, mindenki korán elaludt csak a lánybarátom (akinél voltunk) meg én nem, aztán mi beszélgettünk még egy ideig Ő bugyiban meg melltartóban volt, rajtam csaj egy boxer volt, (nagyon meleg volt és rég óta barátok vagyunk azért voltunk így) amikor ő is elaludt kivertem, másnap reggel amikor elment már mindenki csak mi maradtunk már ketten mondta hogy látta mit csináltam éjszaka (az utcáról szűrődött be fény) De nem haragudott rám.
2017. nov. 14. 17:58
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Esztergomban a nudis szaunában egy idős nő elött vertem ki. Meg a zuhanyzóban ahol mindenki lát
2020. júl. 2. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!