Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok? Kinek mi volt a legextrémebb hely ahol maszturbált vagy szexelt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok2016. dec. 22. 13:44
1/38 anonim válasza:
Könyvtár de cserébe megnèzhettem ahogy egy lány magához nyúl :) izgató vokt
2/38 anonim válasza:
Maszturbáció: saját szoba.
Szex: prosti lakása.
(Nem vagyok túl extrém szex terén...)
Kor, nem
3/38 anonim válasza:
erdő, folyópart, mozi, park
23 L
4/38 anonim válasza:
Lift, próbafülke, strand medence, strand öltözőfülke, vonaton fülkés kocsi, kilátó, könyvtár, játszótér és még jó pár. Kedvelem a nem megszokott helyeket.
31F
5/38 anonim válasza:
Lány öltöző, még 12.-ben. Az egyik lány cipőjébe lőttem a munícióm.
6/38 anonim válasza:
Én masztizni nem szoktam extrém helyeket.
Szex pedig egyszer a suli mosdójában, strandon, koncerten.
17/L
7/38 anonim válasza:
Autó,réten egy pokróc az erdő szélén.
F
9/38 anonim válasza:
Maszti és szex is vonatfülkében.
26 f
10/38 anonim válasza:
Suli wc, mozi, erdő, ez nem túl extrém de az egyik barátnőmnél voltunk a pasimmal, a szülei is otthon voltak, viszonylag kis ház, és a fürdőszobában, annak ellenére, hogy a barátnőm megkért, hogy ne :D autóban miközben haverok vezettek, és nem vették észre bár nem szex volt
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!