Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Mi volt a legextrémebb hely ahol maszturbáltál, vagy szexeltél? L
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, szóval csak maszturbálásról tudok írni. Én csináltam már kocsiban, erkélyen, illetve lépcsőházban.2016. ápr. 16. 13:59
1/10 anonim válasza:
jakuzzi,park,lépcsőház,tető,kocsi,mozi,kilátó,balaton, erkély 22/l itt szexeltem, masztizni nem szoktam... úgy csak rosszabb lesz
2/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Mindenhol már lassan. A fantáziádra bízom :)
3/10 anonim válasza:
Maszturbálni szinte mindenhol, szexelni még azért nem mindenütt, van még pár hely, amivel bővíteni kell a repertoárt.
4/10 anonim válasza:
Jó pár helyen :)
Erdőben, régebben iskolapadban, tanáriban, balatonban, mobil toronyban :D Inkább nem írok többet
5/10 anonim válasza:
Kocsi motorháztetején a határban, vonat mosdójában, kocsiban (mondjuk az alap), óvodában, mosógépen, kondigépen, ilyesmik..
8/10 anonim válasza:
A Mekiben így készül a sajtburger.
10/10 anonim válasza:
előadáson egyetemen ... repülön .... hajókabin... ezek sexelő helyek voltak de a Sándor palotában a parlament wc.-ben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!