Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy tovább bírja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tovább bírja?

Figyelt kérdés
Párommal 2 hete élünk szexuális életet,es nagyon jó minden vele a mérettel is nagyon megvagyok elégedve de sajnos nagyon hamar elelvez,par lökés után.Ket naponta vagyunk együtt és egy este 3 x vagyunk egyutt,amibol ő 3x elmegy.Mar kértem rá hogy tartsa vissza de azt mondta hogy nem akarja mert már próbálta előttem és hogy utána másnap nagyon fájt a feje.De így még nekem rossz mert nagyon kívánom de még nem volt vele orgazmusom,es a másik még hogy még nem nyalt ki senkit pedig már 32 lesz ugyh így ez is kilove.Nagyon szerelmes vagyok de egyben csalódott is,nemtudom mit tegyek.28\N
2016. dec. 20. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha 28 eves felnott nokent, (akinek azert mar kene, hogy legyen egy kialakult szinvonal, ami ala nem ad) ilyen benan hazudo semmilyen szexualis kulturaju suttyoval tovabbra is lefekszel, akkor meg is erdemled.
2016. dec. 21. 09:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló nagyon okosat írt biztos sokat gondolkozott rajt. Valószínűleg sokat segítettél. Azt még oda kellett volna írnod,hogy te szívesen beálnál a helyére.
2016. dec. 21. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Gondolkodott!
2016. dec. 21. 10:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, ugyhogy ezt a helyebe allas-dolgot kihagynam, koszonom :D. Viszont nem szorakozok ilyen faszikkal, akik itt tartanak 32 evesen, mert egesz egyszeruen ennel egy "hangyanyit" tobbet igenylek, es tobb a szexualis kulturam ennel, amit sajnos, ha nincs meg valakiben, szinte lehetetlen felnott emberkent belenevelni.
2016. dec. 21. 10:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ a priviket is!A fejfajashoz annyit még hogy azt mondta hogy nyugodtan utanakerdezhetek a dokimnal is hogy tényleg nem hazudik,hat nem tudom akkor mit csináljak mert nem akarom h rossz legyen neki de azt sem hogy nekem.Ma este jön hozzám megint úgyhogy megpróbálom vele még 1x átbeszélni .A nyalasrol múltkor mikor beszéltünk akkor azt mondta hogy szeretné megpróbálni szeret engem de én még tartok tőle hogy nem fogtetszeni neki netán még undorodik tőle,mert 1x mar volt ilyen pasim aki rajtam próbálta ki először és megudorodott tőle és nem akarom ezt mégegyszer átélni,pedig az előző pasim az nagyon sokszor csinálta és élvezettel ezert nem is ertem hogy undorodhattole más pasi😏
2016. dec. 21. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha attól undorodik az az ő magánügye,joga van hozzá.Nem lennék olyan nővel aki undorodik a farkamtól. Próbáld megbeszélni vele mi a baj az a legfontosabb. Lehet csak egyszerűen gátlásos. Ha gondolod privátba küldök neked egy másik megoldást,ami tuti bejönne ,hogy soká bírja de ahoz ő is kell.irj,ha érdekel.
2016. dec. 21. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:
A fejfájásos sztori az kamu 47/f ha nem akar az igényeidhez igazodni, akkor ebből sajnos Y lesz
2016. dec. 21. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
A fenék és a farok közötti gát izé részt, nyomja be az ujjával, ha közeledik. Tud segíteni megtanulni visszatartani. Hogy miért működik ez azt már nem tudom, de nálam működött. :33
2016. dec. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!